Parkering

Se de forskellige muligheder for parkering i og omkring Svendborg her.

Der bliver meget liv og aktivitet i Svendborg under Landsstævnet, og dele af Svendborg vil være spærret af. Se afspærringskort

Vi anbefaler at parkere på den store parkeringsplads ved Camp Tankefuld (Adresse: Tankefuld, Fåborgvej, 5700 Svendborg. Følg de store skilte mod parkering). Alle Landsstævnedeltagere parkerer gratis på p-pladsen!

Parkering for alle andre kræver billet, og det koster 100 DKK at parkere. Betaling foregår på parkeringspladsen. Vær opmærksom på, at man kun kan betale med betalingskort.

(Hvis du skal bo på Camp Tankefuld, kan campingvogne køres ind, og så skal bilen ud på p-plads og parkeres bagefter.)

Du kan gå fra parkeringspladsen til Stævnecentrum og tage shuttlebusser ud til de steder, du gerne vil besøge. Shuttlebusserne er gratis for alle, lige som alle bybusser også vil være gratis fra torsdag til søndag i uge 26.

Se kort over p-pladsen ved Camp Tankefuld: 

40230_A4_tvær_parkering_L2022_Svendborg_3K.jpg (1)

Skal du bo på skole, så kan du parkere gratis ved skolen. 

Der er også mindre parkeringspladser ved Christiansminde (Ottes Hul, Øksenbjergvej 49, 5700 Svendborg) og i Ollerup (Svendborgvej 16A, 5762 Vester Skerninge). 

P-pladser i byen

Her gælder Svendborgs almindelige regler for parkering, så der kan forekomme betaling. Det afhænger af den enkelte parkeringsplads.

OBS - Bemærk, at dele af byen er spærret af for biler under Landsstævnet. Se afspærringskort

P-pladser i Ollerup

Vil du gerne parkere i Ollerup, så tast adressen til Gymnastikhøjskolen i Ollerup ind på din GPS: Ollerup Gymnastikhøjskole, Svendborgvej 3, 5762 Vester Skerninge. Det er gratis at parkere. 

Skal du til shows i Ollerup Arena, så kør til Gymnastikhøjskolen som anvist ovenfor og ved ankomst følg så p-guidernes anvisninger og parkér ved Ollerup Arena ved siden af Gymnastikhøjskolen. (Der er lavet parkeringspladser for handicappede og dårligt gående lige ved Ollerup Arena – henvend dig ved p-guiderne.)

Du kan også vælge at parkere i Camp Tankfuld og tage en shuttlebus fra Stævnecentrum (en gåtur på ca. 800 meter) til Ollerup (Sort rute), men vær opmærksom på, at parkering i Camp Tankefuld koster 100 kr. 

Er du dårligt gående?

Der kommer ikke en decideret drop off-plads foran Svendborg Idrætscenter til dårligt gående, og der er ikke indsat shuttlebus mellem parkeringspladsen og Stævnecentrum.

Men hvis der er behov for at sætte dårligt gående af tættere på Stævnecentrum, er Skovsbovej og Wandallsvej ikke afspærret. Her kan man sætte folk af - selvfølgelig efter gældende regler.  

Der er handicap-parkeringspladser ved Svendborg Vest. 

For spørgsmål vedrørende trafik og parkering, kontakt ti-L2022@svendborg.dk