Mad

Du skal have noget at spise til Landsstævnet.

Der er masser af muligheder for at spise lækkert mad i Vejle under L2025. 

Én af mulighederne er at lade os stå for din mad. Når vi åbner for landsstævnetilmeldingen i efteråret 2024 kan landsstævnedeltagere nemlig vælge at købe madbilletter til den fælles bespisning, som vi hyrer et cateringfirma til at stå for. 

Ønsker man ikke at købe madbilletter til den fælles bespisning, så er det også muligt at købe mad i de madboder, der vil være rundt omkring. Derudover er der jo også en masse gode caféer og restauranter rundt omkring i Vejle. 

Sådan får du din mad, når du har madbillet

Du skal bruge de madbilletter, du har købt via din tilmelding. Du kan vise dem via din mail på din telefon eller via L2025-appen. 

Morgenmaden serveres på eller i nærheden af dit indkvarteringssted. Ved udgangen fra dit morgenmadssted får du udleveret din frokost, som er pakket i en pose, du kan have med dig på farten. 

Aftensmaden serveres i i et fælles telt i Stævnecentrum. 

Menu

Vi har fokus på fysisk aktivitet og oplevelser og lægger derfor stor vægt på, at maden, der tilbydes landsstævnedeltagerne, er varierende, giver god energi og tilfredsstiller smagsløgene. Alt mad vil blive fremstillet på dagen, så det er frisk og lækkert. 

Maden til DGI Landsstævne er lavet af professionelle madhåndværkere, som anvender de sæsonaktuelle hverdagsråvarer, tilberedninger og tilsmagninger. 

Særlig kost (menutype)

Når vi kommer tættere på 2025, skal vi nok fortælle mere om, hvilke slags menuer, vi kommer til at tilbyde. I 2022 tilbød vi standardmenu og gluten- og laktosefri mad og vegetarmad. For veganere og andre kosttyper henviste vi til mulighederne for køb af mad hos restauranter og caféer i Svendborg.