Mad

Du skal have noget at spise til Landsstævnet, og når du tilmelder dig, har du mulighed for at købe madbilletter.

Vi vil gerne gøre det let for dig. Derfor har du mulighed for at købe madbilletter på forhånd, så du bedre kan koncentrere dig om alle idrætsaktiviteterne, koncerterne og hyggen med dine venner. 

Sådan gør du

Når du tilmelder dig Landsstævnet, kan du vælge at købe:

  • Morgenmadsbillet  
  • Lunch to go-billet
  • Aftensmadsbillet

Du vælger selv, om du vil købe billetter til alle dagene og til alle måltiderne, eller om du bare har brug for nogen af dem.

1 billet gælder for 1 måltid til 1 person, og prisen pr. billet er: 

  • Morgenmad: 56 kr.
  • Frokost: 65 kr.
  • Aftensmad 98 kr.

Sammen med din landsstævnebillet får du også tilsendt dine madbilletter.

Sådan får du din mad

Du skal bruge de madbilletter, du har købt via din tilmelding. Du kan vise dem via din mail på din telefon eller via L2022-app'en. Du kan selvfølgelig også printe dem, men det er naturen ikke så glad for, vel?

Morgenmad:

Morgenmaden vil blive serveret på eller i nærheden af i dit indkvarteringssted.

Morgenmad for jer, der selv har sørget for indkvartering kan spises i et spisetelt, som vi fortæller mere om tættere på Landsstævnet.

Lunch to go (Frokost): 

Lunch to go får du med efter morgenmaden. Deltagere, der ikke har bestilt morgenmad, men som har bestilt frokost, vil kunne afhente Lunch to go i et spisetelt, som vi fortæller nærmere om tættere på Landsstævnet. Det samme gælder deltagere, der selv har sørget for indkvartering og har bestilt frokost. 

Aftensmad:

Aftensmaden serveres i spiseteltet ved Stævnecentrum. 

Menu

Vi har fokus på fysisk aktivitet og oplevelser og lægger derfor stor vægt på, at maden, der tilbydes landsstævnedeltagerne, er varierende, giver god energi og tilfredsstiller smagsløgene. Alt mad vil blive fremstillet på dagen, så det er frisk og lækkert. 

Maden til DGI Landsstævne er lavet af professionelle madhåndværkere, som anvender de sæsonaktuelle hverdagsråvarer, tilberedninger og tilsmagninger. 

Se standardmenu

Særlig kost (menutype)

Vi tilbyder gluten- og laktosefri mad og vegetarmad. Efter en grundig undersøgelse af vores deltagersegment, viser det sig, at af dem der ikke spiser kød, så er langt hovedparten vegetarer, så derfor har vi valgt at gå med vegetarmad. For veganere henviser vi til mulighederne for køb af mad hos restauranter og caféer i Svendborg.

Se vegetarmenu

Se gluten- og laktosefri menu