Mad

Du skal have noget at spise til Landsstævnet.

Der er masser af muligheder for at spise lækkert mad i Svendborg under L2022. 

Alle fuldtids-landsstævnedeltagere har haft mulighed for at købe madbilletter, da de tilmeldte sig Landsstævnet. Det salg er der lukket for nu, men bare rolig - I andre kommer ikke til at sulte: Der er madboder i alle festivalzoner i de forskellige landsstævneområder, og så er der jo også en masse gode caféer og restauranter rundt omkring i Svendborg. 

Sådan får du din mad, når du har madbillet

Du skal bruge de madbilletter, du har købt via din tilmelding. Du kan vise dem via din mail på din telefon eller via L2022-appen. (Du kan selvfølgelig også printe dem, men det er naturen ikke så glad for, vel?) 

Morgenmaden serveres fra kl. 6.30 til kl. 9.30 på eller i nærheden af dit indkvarteringssted (Bor du i Camp Tankefuld, skal du spise morgenmad i det store spisetelt i Camp Tankefuld - søg på "spisetelt camp" i kortet i appen). Ved udgangen fra dit morgenmadssted får du udleveret din lunch to go, såfremt du har bestilt en.

Hvis du bor på Svendborg Erhvervsskole/Handelsskolen, eller selv har sørget for indkvartering, skal du spise morgenmad og hente frokost i det store spisetelt i Stævnecentrum.

Aftensmaden serveres i teltet i Stævnecentrum fra kl. 17.00 til 20.00.

Hvis du er afsted med Efterskoleholdet eller med en højskole, kan du opleve andre spisetider i dit program. 

HUSK DIN SPISEBILLET – alle billetter bliver scannet ved indgangen, og der bliver ikke udleveret mad uden en madbillet. Højskoler og efterskoler har en armbåndsløsning.

Aftensmad om torsdagen

Af hensyn til paraden og åbningsshowet er aftensmaden om torsdagen en lækker to go tapasanretning. Du kan få din tapas udleveret ved at henvende dig til en frivillig på dit indkvarteringssted mellem kl. 6.30 og 16.00. Hvis du bor på Svendborg Erhvervsskole/Handelsskolen, eller selv har sørget for indkvartering, skal du hente den i det store spisetelt i Stævnecentrum.

Udlevering af vegetar- og allergenemenu

Hvis du har bestilt en vegetar- eller allergenemenu, vil det fremgå af din billet. På bespisningsstederne vil der være skiltet, så du kan se, hvor du skal henvende dig. Det er ikke muligt at ændre dit menuvalg.

Menu

Vi har fokus på fysisk aktivitet og oplevelser og lægger derfor stor vægt på, at maden, der tilbydes landsstævnedeltagerne, er varierende, giver god energi og tilfredsstiller smagsløgene. Alt mad vil blive fremstillet på dagen, så det er frisk og lækkert. 

Maden til DGI Landsstævne er lavet af professionelle madhåndværkere, som anvender de sæsonaktuelle hverdagsråvarer, tilberedninger og tilsmagninger. 

Se standardmenu

Særlig kost (menutype)

Vi tilbyder gluten- og laktosefri mad og vegetarmad. Efter en grundig undersøgelse af vores deltagersegment, viser det sig, at af dem der ikke spiser kød, så er langt hovedparten vegetarer, så derfor har vi valgt at gå med vegetarmad. For veganere og andre kosttyper henviser vi til mulighederne for køb af mad hos restauranter og caféer i Svendborg.

Se vegetarmenu

Se gluten- og laktosefri menu

Har du ikke købt madbilletter?

Fortvivl ikke

Der vil være en række madboder stillet op i de forskellige festivalzoner rundt omkring i byen. 

Og Svendborg by byder jo også på en række caféer og restauranter. Og selvfølgelig også kiosker og supermarkeder.