Camping

Her finder du info om camping til Landsstævnet.

Der er 1 campingområde i Svendborg: Camp Tankefuld. Det er det bedste sted at bo under Landsstævnet, da det kun ligger 800 m. fra Stævnecentrum. Du kan parkere lige ved siden af, og der kommer helt sikkert en fantastisk stemning. 

Det er gratis at bo på Camp Tankefuld, når du har en landsstævnebillet.

Valg af camping i din tilmelding

Hvis du gerne vil bo på Camp Tankefuld, skal du vælge Camping, når du tilmelder dig Landsstævnet. Du kan vælge imellem: 

  • Bo i eget medbragt telt
  • Bo i vens telt
  • Bo i egen medbragt campingvogn
  • Bo i vens campingvogn

Deltagerne bliver fordelt på campingområdet ud fra, om de har valgt telt eller campingvogn i deres tilmelding, og ud fra hvilken landsdel, deltageren har valgt ved tilmelding. Vil du gerne bo sammen med dine venner, skal I sørge for at vælge samme campingform og landsdel. Det gør ikke noget, at I ikke kommer fra den landsdel, I vælger. Grunden til, at det gøres på denne måde, er at det er vores 14 DGI landsdelskontorer, der laver pladsfordelingen på campingområdet. 

Hvis du vælger camping i din tilmelding, vil du i foråret 2022 modtage en mail omkring hvor på Camp Tankfuld, du skal bo. Følg anvisningerne fra den mail. Bemærk, at du ikke får en separat billet til din overnatning - det er din deltagerbillet, du skal bruge, når du ankommer til Camp Tankefuld. 

Forhold og faciliteter

Campingområdet er primitivt. Der er toilet, bad og vandposter. Vi arbejder desuden på, at der vil være opbevaringsbokse, som du kan leje for et vist beløb. I boksene vil der være stikkontakter, hvor du kan oplade din mobil, mens den er låst inde.

Camp Tankefuld består af en afdeling for campingvogne og en afdeling for telte. Det er ikke muligt at have campingvogne og telte i samme afdeling, da de kræver forskelligt underlag, og beredskabsforholdene er forskellige. Det betyder derfor, at det ikke er muligt at have et telt stående ved siden af en campingvogn.

Der er plads til, at campingvogne kan have et fortelt sat op. I gennemsnit er der afsat op til 36m² pr. campingvognenhed inklusiv fortelt, men nogle vil være større og mange måske mindre. Når en deltager ankommer med en campingvogn, bliver den placeret, og så bliver der målt ud til den næste derfra, så det er lidt fleksibelt.

Campingvognsområdet er for campingvogne, autocampere, camp-letter, combi-camp, teltvogne, biler med fortelt og biler med telt på taget. Alt hvad der ikke er et telt, kategoriseres af beredskabet som campingvogn, da enhederne er produceret af andre materialer f.eks. glasfiber.

Hvis man bor i campingvogn på Camp Tankefuld, kan man tilkøbe strøm. Det kan man ikke, hvis man bor i telt. 

Din ankomst

Tættere på Landsstævnet skal vi nok fortælle dig mere om rutebeskrivelser og parkering. 

Vi står parat til at modtage dig fra onsdag kl. 10. Det er ikke muligt at komme ind på campen tidligere, men har du lyst til at besøge vores dejlige område og by før, er du meget velkommen. Vi henviser til områdets dejlige private campingpladser. 

Når du ankommer til Campen, modtages du af frivillige hjælpere, der guider dig videre mod dit område. 

For at reducere evt. ventetid mest muligt, bedes du have din landsstævnebillet klar, så den hurtigt kan indscannes. Det kan du gøre via din mail på din telefon eller via L2022-app'en. Du kan selvfølgelig også printe billetten hjemmefra, men det er ikke 1993 længere, og vi kan sagtens checke billetten på din telefon.

Som nævnt ovenfor har hver landsdel fået tildelt et område på Campen. I dit område vil en repræsentant fra din landsdel være behjælpelig med at få dig på plads.

Ved ankomsten udleveres der et reglement for Campen. Reglementet indeholder retningslinjer for dit ophold, og hvordan du kommer i forbindelse med de forskellige personer, du har behov for.

Orientér dig om pladsens indretning, når du ankommer, så du er bekendt med nærmeste vej til brandposter, bespisningssted, bad, toiletter, grillarealer, information mv.

Pladsen skal forlades senest søndag den 3. juli 2022 kl. 14.00.

Armbånd

Når du ankommer til campen, vil du i forbindelse med scanning af din landsstævnebillet (Vis os billetten på din mobil - enten via din mail eller i L2022-app’en) få udleveret et deltagerarmbånd. Dette armbånd er din adgang til alle aktiviteter, faciliteter, gratis busser osv. i landstævneperioden. Sørg for altid at bære det synligt. Uden armbånd ingen adgang. Mere om armbånd

Biler og transport

Når først deltagerne er ankommet til pladsen, skal bilen parkeres på de anviste p-pladser. Det er ikke tilladt at køre ind på campen under Landsstævnet.

Til gengæld kører busserne i pendulfart mellem indkvarteringsstederne og aktivitetsstederne. Alle busser kan naturligvis benyttes gratis ved fremvisning af et landsstævne-armbånd. 

Mere om transport

Skytter

Skytterne har ikke en særlig skyttecamp. Hvis du som skytte gerne vil bo sammen med dine skytte-venner, så skal I sørge for at vælge samme overnatningsform og landsdel ved tilmelding. I kan eventuelt kontakte det pågældende DGI Landsdelskontor og fortælle om jeres ønske om at bo ved siden af hinanden. Mere om skydning

Hundesportscamp

Der vil være en særlig camp for hundesports-udøvere. Den camp vil ligge i umiddelbart nærhed af det sted, hvor alle hundesportsaktiviteter afholdes. Det vil være gratis for landsstævnedeltagere at bo her. Mere info

Seniorlejr

For deltagere over 60 år er det muligt at campere i Ollerup, som vil være det centrale sted for seniorer både i forbindelse med overnatning og aktiviteter. Det er gratis at bo på denne camp, hvis du har en landsstævnebillet. Mere info