Skoleindkvartering

Svendborg åbner op for en lang række skoler, hvor landsstævnedeltagere får mulighed for at overnatte.

Det er gratis at bo på skolerne, når du har en landsstævnebillet. 

Valg af skoleindkvartering i din tilmelding

Hvis du gerne vil bo på en skole, skal du vælge denne boform, når du tilmelder dig Landsstævnet. 

Du kan i tilmeldingen vælge om du vil bo i et klasseværelse sammen med andre, eller om du vil slå telt op udenfor skolen. 

Deltagerne bliver fordelt på skolerne ud fra hvilken landsdel, deltageren har valgt ved tilmelding. Vil du gerne overnatte sammen med dine venner, så skal I sørge for at vælge samme boform og landsdel. Det gør ikke noget, at I ikke kommer fra den landsdel til daglig. Grunden til, at det gøres på denne måde, er at det er vores 14 DGI lansdelskontorer, der laver pladsfordelingen på alle skolerne. 

I foråret 2022 modtager du en mail omkring hvilken skole, du skal bo på. Følg anvisningerne fra den mail. Bemærk, at du ikke får en separat billet til din overnatning - det er din deltagerbillet, du skal bruge på dit indkvarteringssted. 

Forhold og faciliteter på skolerne

I kommer til at bo i klasseværelser på gulvet. I skal derfor selv medbringe liggeunderlag, soveposer o.l. 

Der vil være adgang til toilet og bad. 

Skolerne er placeret rundt i Svendborg og omegn. Der er ca. 10 km fra Stævnecentrum til den skole, der ligger længst væk. Der bliver bustransport fra skolerne ind til Svendborg. 

Din ankomst

Du kan checke ind på skolen døgnet rundt fra onsdag kl. 10, hvor frivillige står klar til at hjælpe dig. Du checker ind ved at vise din billet (via din mail på din telefon eller via L2022-app'en. Du kan selvfølgelig også printe den hjemmefra, men det er ikke 1993 længere, og vi kan sagtens checke billetten på din telefon) og få scannet stregkoden, hvorefter du får dit armbånd på. Det armbånd skal du bære under hele Landsstævnet. Mere om armbånd

Det er muligt at parkere i gåafstand fra skolerne. Bemærk, at der her gælder Svendborgs almindelige regler for parkering, så der kan forekomme betaling. Det er også muligt at parkere udenfor byen og tage en gratis shuttlebus ind til centrum. 

Skolerne vil ikke blive aflåste på noget tidspunkt, så husk at tage alle værdigenstande med dig, når du forlader skolen. Og husk at lukke alle vinduer, terrassedøre osv. Man skal have armbånd på for at komme ind på skolerne, og der vil være frivillige til stede på skolerne hele dagen. 

Afrejse fra skolen skal ske senest søndag den 3. juli 2022 kl. 14.00.