Shows

Udover idrætsaktiviteterne, festerne og koncerterne er der også mulighed for at købe billet til andre festlige oplevelser.

Åbningsshow

39001_Åbningsshow-1-468 x 260 pix.jpg

Glæd dig til en åbningsaften, hvor du møder magien og mærker pulsen. Alle får en unik oplevelse for livet.

Åbningsshowet er en fest i festen. Det er her, Landsstævnet skydes i gang, og festen for alvor starter. 

Showet finder sted torsdag aften. 

Priser:

Tribune (Siddepladser) 175 kr.
Græs (Ståpladser med mulighed for at sætte sig på græsset) 100 kr.

+10 kr. i gebyr

Efterskoleholdets shows

564x315_39110_showbillede_efterskolerne_L2022_2_Web.jpg

Livskraft - bevægelse - musik og sang.

Kom og oplev suset fra over 6500 efterskoleelevers fantastiske show: Klodeværk.

Klodeværk er et show fyldt med energi, høj intensitet og glæde. Kan det der sker i hovedet på en 16-årig og klodens kræfter og skønhed sammenlignes? Boblende glæde, frodighed, vrede og naturens vildskab danner blandt meget andet grundlag for de 6500 efterskoleelevers originale show.

Glæd jer til bevægelse, kunst og musik i fællesskab med Efterskoleholdet.

Efterskoleholdet opfører deres storslåede show tre gange: Fredag aften, lørdag eftermiddag og lørdag aften. 

Priser:

Tribune (Siddepladser) 200 kr.
Græs (Ståpladser med mulighed for at sætte sig på græsset) 125 kr.

+ 10 kr. i gebyr

Verdensholdets show

39001_Verdensholdets Show_468 x 260 pix.jpg

Oplev nogle af landets allerbedste gymnaster udføre rytmisk gymnastik, dans, spring og akrobatik af højeste kaliber.
Oplev høj intensitet, fantastiske spring og unikke rytmiske koreografier, når de dygtige gymnaster går på gulvet.

Showet QUA er en levende fortælling om livet. Et liv, hvor vi alle skal finde vores egen vej. Rejsen gennem livet kan forløbe roligt og stabilt eller være kringlet og udfordrende. Fortællingen i QUA skildrer livet med både dets op og nedture. Vi fylder rygsækken med ting og minder fra alle slags oplevelser for måske senere at kunne trække på tidligere erfaringer. Udfordringer kan man vokse af, uventede oplevelser kan udvide ens horisont og at dele livet med andre er et af de største privilegier vi har. Verdensholdet ønsker at dele glæden ved de små såvel som de store ting i livet med jer. 

Priser kommer snarest.

Afslutningsshow

39001_Afslutningsshow 468 x 260 pix.jpg

Efter fire forrygende landsstævnedage afsluttes stævnet med et mindeværdigt afslutningsshow søndag formiddag, hvor der siges tak for nu og på glædeligt gensyn i 2025. 

Showet bliver koreograferet af Eske Kiel og Marie Pilely som lover, at publikum med dette show vil mærke pulsen og møde magien en sidste gang.

Priser:

Tribune (Siddepladser) 175 kr.
Græs (Ståpladser med mulighed for at sætte sig på græsset) 100 kr.

+ 10 kr. i gebyr

Køb billetter

Alle ovenstående shows kræver billetter. Du kan købe billet til showsene på billetten.dk, når vi åbner for billetsalget 1. november 2021 kl. 12.00.

Vær opmærksom på, at landsstævnedeltagere modtager en rabatkode til showbilletter ved køb af landsstævnebillet. Så hvis du har planer om at deltage i Landsstævnet, så er det en god idé at melde dig til Landsstævnet, før du køber din showbilletter. Tilmeldingen til Landsstævnet åbner også 1. november 2021 kl. 12.00.

Sådan køber du billet

Vær opmærksom på, at showbilletsalget denne gang er blevet adskilt fra tilmeldingen til Landsstævnet. 

Når I har tilmeldt jer Landsstævnet, så får I i jeres ordrebekræftelsesmail en rabatkode, som giver jer 100 kr. i rabat ved køb af showbilletter. Så klikker I på "Køb showbilletter" enten i ordrebekræftelsesmailen eller inde på L2022.dk, og så ryger I til billetten.dk, hvor I kan købe showbilletter ligesom man normalt køber teater- eller koncertbilletter via et bookingsystem, hvor man selv vælger pladser.

Køber I billetter til et show på Landsstævnestadion (Åbningsshow, Efterskolernes Show og Afslutningsshow), er der 3 tribuner med stole som er nummererede, og så er der to områder med græs, hvor man kan stå/sidde. Hvis man er et hold venner, der gerne vil opleve showet sammen, skal man enten købe stolepladser med numre ved siden af hinanden, eller man skal vælge det samme græsområde.

Skal du ikke med på Landsstævnet?

Det er helt okay: Du er stadig meget velkommen til at købe en showbillet. 

Du skal selvfølgelig bare være opmærksom på, at du går glip af en rabat på showbilletter, så måske du skulle overveje at købe en landsstævnebillet og få hele den fede oplevelse med 4 dages fest, idrætsaktiviteter, parade og overnatning med i købet :-)