Åbningsshowet

Åbningsshowet er en folkefest. Det er her, Landsstævnet skydes i gang, og festen for alvor starter.

Det her vil du ikke gå glip af

Hurtig adgang til at sikre dig en billet: Køb billet til Åbningsshowet

39001_Åbningsshow-1-468 x 260 pix.jpg

Oplev et show spækket med bevægelsesglæde og mangfoldighed i en fortælling om DGI, og hvad DGI står for. For hvad er DGI for en størrelse, og hvordan har det på mystisk vis fungeret som et kompas i krop og sjæl mod det, vi upåagtet søger hen imod? Imod der, hvor vi finder aktiviteter og musik, der hvor vi finder motivation, der vi føler os hjemme, eller der vi har vores nærmeste. 

Åbningsshowet handler om at komme hjem og brede den store palette af DGI-attributter ud på scenen og ud til publikum i et show fyldt med glæde, eftertænksomhed, sang og euforisk stemning helt ud på stolekanten.  

Showet finder sted torsdag aften. ​

(OBS: Hvis man deltager i Åbningsparaden, så går man ind på landsstævnestadion og kan opleve Åbningsshowet fra plænen. Det er ikke siddepladser. Hvis man ønsker at sidde ned til Åbningsshowet, så skal man købe separate showbilletter til dette. For at benytte de købte siddepladser, skal man så gå ud af paraden inden den fortsætter ind på plænen. Og gå hen og finde det sted, hvor man kan har købt siddepladser til.)

Program:

18.15 Indmarch med paradedeltagere på stadion
19.30 Officiel åbning
20.00 Åbningsshow

Praktisk info - vigtigt at vide

Priser på billetter:

Tribune (Siddepladser) 175 kr.
Græsvold (Ståpladser på skrå vold med mulighed for at sætte sig på græsset. Stole må ikke medbringes) 100 kr.

+10 kr. i gebyr

Køb showbillet

Køb billetter

Det kræver showbillet at opleve Åbningsshowet. 

Vær opmærksom på, at landsstævnedeltagere modtager en rabatkode til showbilletter ved køb af landsstævnebillet (Rabatten gælder kun til Åbningsshow, Efterskolernes Show og Afslutningsshowet). Så hvis du har planer om at deltage i Landsstævnet, så er det en god idé at melde dig til Landsstævnet, før du køber din showbilletter. 

OBS: Koden kan kun benyttes 1 gang, og du får kun rabat på 1 af de billetter, du køber. Koden kan IKKE bruges til GymNight og Verdensholdets Show. 

(OBS: Efterskoleelever får ikke rabat, da de deltager på plænen i alle shows og derfor ikke har brug for showbilletter)

Sådan køber du billet

Vær opmærksom på, at showbilletsalget denne gang er blevet adskilt fra tilmeldingen til Landsstævnet. 

  1. Når du har tilmeldt dig Landsstævnet, så får du i din ordrebekræftelsesmail en rabatkode, som giver dig 100 kr. i rabat ved køb af showbilletter.
  2. Så klikker du på "Køb showbilletter" enten i ordrebekræftelsesmailen eller inde på L2022.dk, og så ryger du til billetten.dk, hvor du kan købe showbilletter, ligesom man normalt køber teater- eller koncertbilletter via et bookingsystem, hvor man selv vælger pladser.
  3. Når du kommer til showbillet-siden på Billetten.dk, så start med at indløse din rabatkode, FØR du vælger showbilletter. Skal du købe til flere personer, så tast én rabatkode ind af gangen og klik på ’Indløs rabatkode’ efter hver kode.
  4. Til Åbningsshowet er der 3 tribuner med stole som er nummererede, og så er der to områder på skrå græsvolde, hvor man kan stå/sidde. Hvis man er et hold venner, der gerne vil opleve showet sammen, skal man enten købe stolepladser med numre ved siden af hinanden, eller man skal vælge det samme græsområde. (OBS - medbring gerne tæpper at sidde på, men ikke stole)

Køb showbilletter

Vis mere Vis mindre

Skal du ikke med på Landsstævnet?

Det er helt okay: Du er stadig meget velkommen til at købe en showbillet. 

Du skal selvfølgelig bare være opmærksom på, at du går glip af en rabat på showbilletter, så måske du skulle overveje at købe en landsstævnebillet og få hele den fede oplevelse med 4 dages fest, idrætsaktiviteter, parade og overnatning med i købet :-)

Landsstævnestadion

Landsstævnestadion i Stævnecentrum er en stor græsvold med en plæne midt i. Publikum oplever showet fra voldene, og showet bliver opført på plænen og er lavet i 360 grader, så alle kan se lige meget hele vejen rundt. 

Græsvoldene skråner op ad, og der er derfor godt udsyn både fra ståpladser og siddepladser. 
Har man billet til en ståplads, er man velkommen til at sætte sig ned på et tæppe (stole må ikke medbringes). Det kræver jo selvfølgelig bare, at dem foran også sætter sig ned, hvis man skal kunne se. 

Her kan I se, hvordan det har set ud til et tidligere landsstævne: 

000015100.jpg