Afslutningsshowet

Køb billet til det fantastiske show, og vær med til at afslutte DGI Landsstævne 2022 med manér!

Det her vil du ikke gå glip af

Hurtig adgang til at sikre dig en billet (OBS: Kun ståpladser tilbage!): Køb billet til Afslutningsshowet

Afslutningsshow L2017.jpg

Gåsehud og en god afsked

Efter 4 forrygende landsstævnedage afsluttes stævnet med et mindeværdigt afslutningsshowet søndag formiddag, hvor der siges tak for nu og på glædeligt gensyn i 2025. 

Her vil være musik, DGI’s 13. Verdenshold, gensyn til Efterskoleholdet, Efterskolekoret, et stort samlet foreningshold, minder fra dagene, overdragelse til ny værtsby og meget meget mere! 

Oplev Carpark North!

Carpark North bliver en del af det spektakulære show og vil sammen med højskoler, et stort efterskolekor og et samlet foreningshold fra hele Danmark give jer en oplevelse, hvor bevægelser og musik flyder sammen.

CPN pressebillede - Photo af Carsten Snejbjerg.jpg

I selskab med Annette Heick

Hele showet gennemføres med Annette Heick som vært, der leder dig godt igennem de mange indslag.

Praktisk info - vigtigt at vide

Priser på billetter:

Tribune (Siddepladser) 175 kr.
Græsvold (Ståpladser på skrå vold med mulighed for at sætte sig på græsset. Stole må ikke medbringes) 100 kr.

+ 10 kr. i gebyr

Køb showbillet

Køb af billetter

Det kræver showbillet at opleve Afslutningsshowet. 

Vær opmærksom på, at landsstævnedeltagere modtager en rabatkode til showbilletter ved køb af landsstævnebillet (Rabatten gælder kun til Åbningsshow, Efterskolernes Show og Afslutningsshowet). Så hvis du har planer om at deltage i Landsstævnet, så er det en god idé at melde dig til Landsstævnet, før du køber din showbilletter. 

OBS: Koden kan kun benyttes 1 gang, og du får kun rabat på 1 af de billetter, du køber. Koden kan IKKE bruges til GymNight og Verdensholdets Show. 

(OBS: Efterskoleelever får ikke rabat, da de deltager på plænen i alle shows og derfor ikke har brug for showbilletter)

Sådan køber du billet som landsstævnedeltager

Vær opmærksom på, at showbilletsalget denne gang er blevet adskilt fra tilmeldingen til Landsstævnet. 

  1. Når du har tilmeldt dig Landsstævnet, så får du i din ordrebekræftelsesmail en rabatkode, som giver dig 100 kr. i rabat ved køb af showbilletter.
  2. Så klikker du på "Køb showbilletter" enten i ordrebekræftelsesmailen eller inde på L2022.dk, og så ryger du til billetten.dk, hvor du kan købe showbilletter, ligesom man normalt køber teater- eller koncertbilletter via et bookingsystem, hvor man selv vælger pladser.
  3. Når du kommer til showbillet-siden på Billetten.dk, så start med at indløse din rabatkode, FØR du vælger showbilletter. Skal du købe til flere personer, så tast én rabatkode ind af gangen og klik på ’Indløs rabatkode’ efter hver kode.
  4. Til Afslutningsshowet er der 3 tribuner med stole som er nummererede, og så er der to områder på skrå græsvolde, hvor man kan stå/sidde. Hvis man er et hold venner, der gerne vil opleve showet sammen, skal man enten købe stolepladser med numre ved siden af hinanden, eller man skal vælge det samme græsområde. (OBS - medbring gerne tæpper at sidde på, men ikke stole)

Køb showbilletter

Vis mere Vis mindre

Skal du ikke være landsstævnedeltager?

Det er helt okay: Du er stadig meget velkommen til at købe en showbillet. 

Du skal selvfølgelig bare være opmærksom på, at du går glip af en rabat på showbilletter, så måske du skulle overveje at købe en landsstævnebillet og få hele den fede oplevelse med 4 dages fest, idrætsaktiviteter, parade og overnatning med i købet :-)

Vi tilbyder Early bird-rabat frem til 30. november, så skynd dig at tage en beslutning, du ikke kommer til at fortryde. 

Landsstævnestadion

Landsstævnestadion i Stævnecentrum er en stor græsvold med en plæne midt i. Publikum oplever showet fra voldene, og showet bliver opført på plænen og er lavet i 360 grader, så alle kan se lige meget hele vejen rundt. 

Græsvoldene skråner op ad, og der er derfor godt udsyn både fra ståpladser og siddepladser. 
Har man billet til en ståplads, er man velkommen til at sætte sig ned på et tæppe (stole må ikke medbringes). Det kræver jo selvfølgelig bare, at dem foran også sætter sig ned, hvis man skal kunne se. 

Her kan I se, hvordan det har set ud til et tidligere landsstævne: 

000015100.jpg