Åbningsaften

Glæd dig til en åbningsaften, hvor alle møder magien og mærker pulsen. Alle får en oplevelse, men ikke alle kommer til at opleve det samme.

Forbered dig på en helt ny måde at skyde Landsstævnet i gang på. Vi lover, at det bliver en storslået oplevelse, der sender Landsstævnet fra start med manér. Hverken deltagere og tilskuere vil være i tvivl om, at Landsstævnet er kommet til byen, og festen er startet.

Temaet for hele åbningsaftenen bliver bygget op om sloganet for Landsstævnet: Mærk pulsen, mød magien kombineret med vand og street-aktiviteter.

Du sammensætter selv din åbning – du vælger selv, hvad du vil opleve. Du bliver inddraget i festen og bliver involveret i magien, dér hvor magien sker.

5 dele

Åbningsaftenen består af fem forskellige elementer som deltagerne kan vælge en eller flere af:
1. Parade igennem byen
2. Officiel åbning
3. Show
4. Koncert
5. Magisk afslutning

Parade

(Bemærk, at paraden nu er udsolgt!) Ved 16-tiden starter festen med en parade af Landsstævnedeltagere, som går igennem Aalborg bymidte og skaber den energi og fællesskab, der kendetegner Landsstævnet. Deltagerne går sammen med deres landsdelsforeninger, og der vil være underholdning, oplevelser, magi og puls undervejs på ruten – både i paraden og langs ruten.

Når paraden har været igennem hele centrum, ender den på havnefronten med udsigt over Limfjorden.

Herefter vil der for første gang i Landsstævnets historie være mulighed for at opleve en sejlende parade, når flere af de lokale sejlklubber byder velkommen til Landsstævnet ved at sejle forbi havnefronten og bringe en maritim stemning ind over festlighederne.

Officiel åbning

Bagefter er det tid til den officielle åbning, som kommer til at bestå af velkomsttaler, flaghejsning og fællessang. Så er Landsstævnet skudt i gang, og der er fri adgang til en sjov aften i Aalborg.

Hele havnefronten vil være omdannet til fest, og der vil være opbygget en arena, hvor der er plads til 3000 siddende gæster (Alle pladser er nu udsolgt!). Alle andre kan opleve åbningsaftenen langs havnefronten på de åbne pladser, der støder op til havnepromenaden, og via storskærme.

Show

Efter den officielle åbning starter åbningsshowet. Det kommer til at foregå på den særlige arena på havnefronten, og du kan opleve showet ved at købe én af de 3000 siddepladser (Alle pladser er nu udsolgt!) - eller du kan se showet på storskærme langs havnefronten. Showet er sammensat med et mix af professionelle, amatører, udenlandske og danske artister, der sikrer et højt niveau og en formidabel oplevelse med Limfjorden som kulisse. Showet bliver koreograferet af Rie Castella Toftgaard og Martin Brems.

Koncert

Umiddelbart efter showet starter en koncert på havnefronten. Kunstnernavnet kan vi endnu ikke afsløre, men vi lover, at det bliver godt, og at der uden tvivl kommer gang i Aalborg.

Magisk afslutning

Før midnat slutter vi åbningsaftenen af med et magisk touch. Mere kan vi ikke sige på nuværende tidspunkt, men vi lover, at det bliver en oplevelse udover de sædvanlige.

Glæd jer! Og forbered jer på noget nyt og spændende. Vi lover jer, at åbningsaftenen bliver god og sprængfyldt af energi.