Mad

Skal vi sørge for din mad? Så kan du koncentrere dig om at nyde Landsstævnet.

Vælg imellem:

  • Morgenmad torsdag den 29. juni 59 kr.
  • Morgenmad 3 dage (fredag, lørdag og søndag) 169 kr.
  • Lunch to go 3 dage (fredag, lørdag og søndag) 195 kr.
  • Aftensmad 3 dage (torsdag, fredag og lørdag) 295 kr.

Sådan får du din mad

Du bestiller din mad, når du tilmelder dig Landsstævnet.

Morgenmaden vil blive serveret på eller i nærheden af i dit indkvarteringssted.

Lunch to go får du med efter morgenmaden. Deltagere, der ikke har bestilt morgenmad, men som ønsker at tilkøbe frokost, vil kunne afhente Lunch to go i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Aftensmaden serveres i Aalborg Kongres & Kultur Center. Da alle gerne skal have mulighed for at deltage i paraden og åbningsceremoni torsdag den 29. juni, har vi valgt at lave aftensmaden denne dag ”to-go”. Måltidet kan afhentes i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Menu

Landsstævnet 2017 i Aalborg har fokus på fysisk aktivitet og oplevelser og lægger derfor stor vægt på, at maden, der tilbydes landsstævnedeltagerne, er varierende, giver god energi og tilfredsstiller smagsløgene. Alt mad vil blive fremstillet på dagen, så det er frisk og lækkert. 

Som pejling for god energi og næringsrig mad har vi taget udgangspunkt i klassiske hverdagsretter og krydret det med udenlandsk inspirerede retter. 

Maden til DGI Landsstævne er lavet af professionelle madhåndværkere, som anvender de sæsonaktuelle hverdagsråvarer, tilberedninger og tilsmagninger. 

Mad-sortimentet består af morgenmad, frokost og aftensmad (se hele menuplanen nedenunder).

Generelt

  • Morgenmaden indeholder en god mængde af sunde produkter, som skal give en god fylde og god start på dagen, samt en lille dessert som varierer fra dag til dag.
  • Frokosten er forskellig fra dag til dag og varierer lige fra cæsar salat til frikadeller med kartoffelsalat. Den bliver anrettet i en To Go boks til at tage med på farten.
  • Aftensmaden bliver lavet af én af Aalborgs velrenommerede restauranter, Restaurant Papegøjehaven. Aftensmaden er hjemmelavet og frisklavet fra dag til dag. Kokkene bruger mindst 30% økologiske råvarer i aftensmåltidet og lægger stor vægt på råvarekvalitet, tilberedning og tilsmagning. Blandt andet bliver der brugt friske grøntsager i de varme retter og friske krydderurter i salaterne. Aftensmaden består af kød, grøntsager og kartofler/pasta/ris. Som afslutning på aftensmåltidet serveres der en dessert.

Menuplan

Morgenmad x 1 dag (29. juni)

Havregryn, cornflakes, 2 slags marmelade, smør,

yoghurt, appelsinjuice, mælk, ost, hamburgerryg,

groft brød, rugbrød, frugt, kaffe eller the og muffin med chokolade

Morgenmad x 3 dage (30. juni til og med 2. juli)

Fredag morgen

Havregryn, cornflakes, 2 slags marmelade, smør,

yoghurt, appelsinjuice, mælk, ost, hamburgerryg,

groft brød, rugbrød, frugt, kaffe eller the og kiks med nutella

Lørdag morgen

Havregryn, cornflakes, 2 slags marmelade, smør,

yoghurt, appelsinjuice, mælk, ost, hamburgerryg,

groft brød, rugbrød, frugt, kaffe eller the og muffin med chokolade

Søndag morgen

Havregryn, cornflakes, 2 slags marmelade, smør,

yoghurt, appelsinjuice, mælk, ost, hamburgerryg,

groft brød, rugbrød, frugt, kaffe eller the og muffin med blåbær

Frokost x 3 dage (30. juni til og med 2. juli)

Fredag frokost (To Go i en boks)

Rugbrød med spegepølse og remoulade

Rugbrød med leverpostej og syltede rødbeder

Rugbrød med æg og cherry tomat

Cous cous salat med grøntsager og dressing

Hertil groft brød, kildevand og pære

Lørdag frokost: (To Go i en boks)

Cæsar salat med stegt kyllingebryst, romainesalat, bacon,

hønseæg, reven ost, croutoner og dressing

Hertil groft brød, kildevand og æble

Søndag frokost (To Go i en boks)

Frikadeller med kold kartoffelsalat

Hertil gulerodssalat og skoleagurk

Hertil groft brød, kildevand og appelsin

Aftensmad x 3 dage (29. juni til og med 2. juli)

Torsdag aften (To Go i boks)

Asiatisk oksekødssalat

med quinoa, sesam, pak choy, gulerødder,

rød salat, iceberg og pikant dressing. Hertil brød og kildevand.

Dessert: chokoladecookie.

Fredag aften

Boller i karrysauce med ris

Hertil frisk gulerodssalat med æbler, ananas og rosiner i juice,

samt groft brød og kildevand

Dessert: citronfromage

Lørdag aften

Kalv i frikassé

med skorzonerrod, gulerod, selleri, bønner

og nye kartofler, samt groft brød og kildevand

Dessert: isvaffel.

Specialkost:

Der er ikke mulighed for at tage hensyn til allergier eller specialkost.