Johnny Deluxe feat. Christian Brøns

Hitmagerne bag ”Elskovspony” og ”Drømmer jeg” er tilbage og klar til at sprede fest og glæde

A Johnny Deluxe.jpg

Lørdag kl. 21.00 Gammeltorv

Johnny Deluxe er et dansk poprockband, der blev dannet i 2000 i London af sanger Noam Halby, bassist Jakob Glæsner og guitarist Søren Itenov. Trommeslageren Morten Lynggaard sluttede sig til de tre øvrige bandmedlemmer i 2002.

I november 2003 udgav de den selvfinansierede EP Elskovspony, hvoraf titelsangen blev et hit. Gruppen skrev efterfølgende kontrakt med Copenhagen Records, og udgav debutalbummet Johnny Deluxe i maj 2004, der affødte yderligere hits som "Drømmer jeg" og "Vi vil ha' mer'". Det blev fulgt op af det andet album, LUXUS, som udkom i 2005 og lige ledes blev en succes. I 2008 udgav gruppen De knuste hjerters klub, hvoraf andensinglen "Aldrig" var titelsang til komediefilmen Anja og Viktor - i medgang og modgang. I 2009 deltog gruppen i Dansk Melodi Grand Prix med sangen "Sindsyg" der fik en tredjeplads.

Johnny Deluxe meddelte at de var gået i opløsning i slutningen af 2010. Johnny Deluxe blev i foråret 2015 genforenet og drog i sommeren på turné til festivaler og klubber. Gruppen udgav en ny single, Til verdens ende, i februar 2016.

Til sommer kommer de til Landsstævnet i Aalborg, og de glæder sig!

Mere om Johnny Deluxe

Se hele musikprogrammet