Version 1.0

De elsker at vælte en fest. Musikglæden og lysten til at skabe en god fest er omdrejningspunktet, når bandet Version 1.0 går på scenen.

Version 1.0.jpg

Onsdag kl. 22.00 Gammeltorv

Musikglæden og lysten til at skabe en god fest er omdrejningspunktet, når bandet Version 1.0 går på scenen.

De har altid rekvisitter med på scenen og forklarer her hvorfor: "Jens havde fyldt vognen op med et flyttelæs fra sin svigermor, da vi skulle spille til musik under trappen i 2004. Hans instrumenter stod inderst, så vi måtte have alt ud for at få instrumenterne på scenen. For sjov tog vi nogle af møblerne og malerierne med, og det syntes publikum om, så det har vi gjort siden", forklarer Mark Christiansen.

Bandet består af de tidligere medlemmer af bandet Six Pack:

  • Mark Christiansen
  • Christian Nygaard
  • Jens Varmløse
  • Lars Romedahl

Det vigtigste for bandet er, at publikum hygger sig. Om det gøres ved hjælp af Enter Sandman af Metallica eller Himmelhunden med Teddy Edelmann og Lars Lilholts Kald det kærlighed afhænger af gæsterne.

Bandets medlemmer er klar til at prøve sig selv og publikum af.

"Vi er ikke bange for at gøre os selv til grin på scenen", siger Christian Nyegaard. "Musik må ikke være en ”ny dag på kontoret”.

Mark Christiansen føjer til: "Hvis folk kan se, at orkestret hygger sig, så tør folk til festen også noget mere."

Bandet kan også finde på at stoppe midt i et nummer: "Den her synes I vist er kedelig. Vi tager den her i stedet", siger Jens Varmløse om de pludselige skift.

Mere om Version 1.0

Se hele musikprogram