Hvor skal jeg sove i nat?

Der vil til Landsstævnet være flere muligheder for indkvartering. Det er ens for alle indkvarteringssteder, at du vil blive indkvarteret sammen med den DGI-landsdel, du vælger.

OBS - tilmeldingen er nu lukket, og du kan ikke længere vælge overnatning! 

DGI består af 14 landsdeleforeninger, som geografisk dækker Danmark og Sydslesvig, og ved tilmelding har hver deltager valgt, hvilken landsdel man gerne vil overnatte sammen med. Nu går landsdelene i arbejdstøjet og får fordelt alle ønsker, og så vil alle deltagere, der har bestilt overnatning få nærmere info om hvor de skal bo, når vi nærmer os Landsstævnet.

Du har kunne vælge mellem 2 typer af overnatning:

Overnatning på skoler

DENNE MULIGHED BLEV HELT UDSOLGT!

De, der skal overnatte indendørs, kommer til at sove på skoler, gymnasier, handelsskoler og øvrige uddannelsesinstitutioner.

Skoleindkvartering bliver åbnet op onsdag eftermiddag.

Camping

For de, der skal campere, vil der blive etableret 2 campingområder, og man har skulle vælge enten camping med telt eller med campingvogn.

Camp Stigsborg på Nørresundby-siden vil være for telte, og Camp Skalborg på Aalborgsiden vil være for campingvogne. 

Bemærk, at der er tale om primitiv camping uden mulighed for strøm. Og husk - hvis du har campingvogn med, så er det ikke muligt at have fortelt på. Eller at have telte stående imellem campingvognene.

Campingområderne bliver åbnet op onsdag eftermiddag.

Alle, der ønsker at være tæt på naturen og nyde det gode friluftsliv, har kunne vælge at campere i Friluftslejren

Tenthouse

Lej et tenthouse med fast bund og mange andre behagelige fordele i Camp Stigsborg. Tenthouse er for dig, der elsker stemningen på campingpladserne og at sove i det fri, men som samtidig er lidt for magelig til at bo i telt.

Overnatning på hotel eller vandrerhjem

Er du til lidt mere luksus under Landsstævnet? Så tjek ét af de 15 hoteller og vandrehjem. Alle i en radius af 5 km fra alle Landsstævne-aktiviteter.

Bestilling af overnatning

Man har kunne bestille overnatning i sin tilmelding. Nu er tilmeldingen lukket, og du kan derfor ikke længere bestille overnatning.

Egen overnatning

Du er naturligvis også velkommen til selv at arrangere din overnatning - enten privat eller på f.eks. hotel eller vandrerhjem.