Hvor skal jeg sove i nat?

Der vil til Landsstævnet være flere muligheder for indkvartering. Det er ens for alle indkvarteringssteder, at du vil blive indkvarteret sammen med den DGI-landsdel, du vælger.

DGI består af 14 landsdeleforeninger, som geografisk dækker Danmark og Sydslesvig, og ved tilmelding vælger du, hvilken landsdel du gerne vil overnatte sammen med. Er I et hold venner fra forskellige dele af landet, som gerne vil bo sammen, så skal I bare vælge den samme landsdel, når I tilmelder jer. Det gør ikke noget, at I ikke nødvendigvis bor i den landsdel.

Du kan vælge mellem 2 typer af overnatning:

Overnatning på skoler

De, der skal overnatte indendørs, kommer til at sove på skoler, gymnasier, handelsskoler og øvrige uddannelsesinstitutioner.

Camping

For de, der skal campere, vil der blive etableret 2 campingområder, og man kan vælge enten camping med telt eller med campingvogn.

Camp Stigsborg på Nørresundby-siden vil være for telte, og Camp Skalborg på Aalborgsiden vil være for campingvogne. 

Bemærk, at der er tale om primitiv camping uden mulighed for strøm. Og husk - hvis du har campingvogn med, så er det ikke muligt at have fortelt på.

Campingområderne bliver åbnet op onsdag eftermiddag.

Alle, der ønsker at være tæt på naturen og nyde det gode friluftsliv, er meget velkomne til at campere i Friluftslejren

Tenthouse

Lej et tenthouse med fast bund og mange andre behagelige fordele i Camp Stigsborg. Tenthouse er for dig, der elsker stemningen på campingpladserne og at sove i det fri, men som samtidig er lidt for magelig til at bo i telt.

Overnatning på hotel eller vandrerhjem

Er du til lidt mere luksus under Landsstævnet? Så tjek ét af de 15 hoteller og vandrehjem. Alle i en radius af 5 km fra alle Landsstævne-aktiviteter.

Bestilling af overnatning

Når du køber billet, har du mulighed for at bestille overnatning på enten skole eller campingplads. Billetsalget åbner 1. oktober 2016.

Egen overnatning

Du er naturligvis også velkommen til selv at arrangere din overnatning - enten privat eller på f.eks. hotel eller vandrerhjem.