En pause fra motion og idræt? Tjek de alternative aktiviteter

Trænger du til et lille afbræk fra Landsstævnets motion, sved og idræt, er der masser af alternative aktiviteter. Få et par forslag her.

Der er masser af alternative aktiviteter under L2017. Tag for eksempel til sundhedsworkshop i Musikkens Hus. Foto: VisitAalborg

Skulle du under L2017 pludselig få nok af tætsiddende lycra, tights og høj puls eller sætter du bare pris på lidt adspredelse, er der et mindre skatkammer af alternative beskæftigelsesmuligheder.

Tag for eksempel en dyst mod verdensmesteren i FIFA, nap et foredrag om gode gamle Beatles, hør koncert med X Factor vinderen Morten eller tag en tur i luftballon. Disse er blot nogle af valgmulighederne.

Her får du til inspiration et udpluk af alt det "udenfor" Landsstævnet, du kan lave.

Dyst mod FIFA-verdensmesteren

Fredag kan du dyste mod den danske FIFA-verdensmester fra 2016 Mohamad Al-Bacha og e-sportholdet Tricked. Mød op i teltet og book en tid til en FIFA-dyst, og tjek om du er lige så god, som du tror.

Hvornår: Fredag klokken 10-14
Hvor: Eniigs telt i Slotshaven ved Aalborghus 

Prøv virtual reality

Kunne du tænke dig at prøve et par virtual reality-briller, har du muligheden i Eniig teltet. Hvad du kommer i nærkontakt med, er en hemmelighed, men du er garanteret en oplevelse. Når du ankommer i teltet, kan du ligeså godt samtidig deltage i lodtrækningen om fede præmier. Der bliver trukket lod hver anden time klokken 12, 14, 16 og 18.

Hvornår: Fredag og lørdag klokken 10-18
Hvor: Eniigs telt i Slotshaven ved Aalborghus 

Koncert med X Factor vinder Morten

Sympatiske Morten Nørgaard snød bookmakerne til dette års X Factor, og blev en populær vinder . Lørdag formiddag giver det ydmyge sangtalent koncert i Eniigs telt. Der er mulighed for at høre debutsinglen ”The Underdog” og autografskrivning.

Hvor: Eniigs telt i Slotshaven ved Aalborghus
Hvornår: Lørdag klokken 9.45-10.30

Tjek hele programmet for Eniig teltet.

Sundhedsworkshop

Få testet din sundhed og præstationsniveau på alskens måder til sundhedsworkshop i Musikkens Hus. Her står eksperter klar til at gøre dig klogere og guide dig vej i en lang række tilbud, der kan forbedre fysisk og mental sundhed.

Hvornår: Torsdag kl. 12-16, fredag og lørdag kl. 10-16.
Hvor: Foyeren i Musikkens Hus

Udstilling i Utzon Centret

Et stenkast fra Telenor Arena, hvor åbningsshowet finder sted, finder du Utzon Centret, som er tegnet af Jørn Utzon. Faktisk er det den verdensberømte arkitekts sidste værk. I anledning af Landsstævnet åbner museet for 60 kroner per snude dørene for udstillingen Lets Play, som omhandler hvordan bevægelse i dag er rykket ud af idrætshallen og ind i byens rum.

Se desuden udstillingen Svinkløv – fra Packness til Praksis om genopbygningen af det legendariske Svinkløv Badehotel.

Hvor: Utzon Center, Slotspladsen 4, 9000 Aalborg C
Hvornår: 29.-2. juli 

Foredrag, dans og hygge med The Beatles

Glæd dig til en aften Beatles-musik og den udødelige fortælling om de fire Liverpool-drenge, der lagde verden ned. Musikerne Peter Søvad, Christian Vardinghus og Klaus Thrane guider publikum igennem Beatles-historien, og undervejs synger de sammen med publikum et udvalg af Beatles-sange. Herefter bliver der spillet op til dans og hygge.

Hvor: Aalborg Sportshøjskole, Annebjergvej 55, 9000 Aalborg
Hvornår: Fredag klokken 20-23

Få en gratis tur i luftballon

Nordea-fonden inviterer alle til at prøve en minitur i en vaskeægte luftballon, og det bedste af det hele er, at det er gratis. Hver tur varer cirka fem minutter, og har plads til to personer.

Hvor og hvornår:

  • Torsdag 29. juni ca. kl. 10.00-18.00: Ved Limfjordsbroen (Aalborg-siden)
  • Fredag 30. juni ca. kl. 9.00-19.00: Vestre Fjordpark
  • Lørdag 1. juli ca. kl. 9.00-19.00: Vestre Fjordpark

Læs mere om Nordea-fondens luftballon her