Hvad skal jeg dog dér?

Kender du typen? Dem, der bare ikke har forstået, hvad det er alle vi andre elsker ved Landsstævnet. Her er siden, du kan bruge, når du skal overtale dem

3 gode argumenter, du kan bruge:

 1. Ha’ det sjovt med idræt hele dagen og hyg med nye og gamle venner om aftenen til koncerter og fester. Mød magien på Danmarks største idrætsfestival.
 2. Prøv kendte idrætter som fodbold, håndbold eller beachvolley og mindre kendte idrætter som floorball, petanque eller unicykling.
 3. Oplev fantastiske shows i verdensklasse.

Myte/Sandhed

Der florerer en del usandheder om Landsstævnet ude i det danske land. Dem får du lige lidt hjælp til at få aflivet her:

 • Myte: Det er kun for gymnaster.
  Sandhed: Nej, det er det faktisk ikke. Det er en vigtig del, men der er flere end 25 idrætter at vælge mellem, så der er noget for alle. Det er kun ca. halvdelen af deltagerne, der er gymnaster. 
 • Myte: Det er kun for sportsnørder.
  Sandhed: Nej, det er det faktisk ikke. Med over 400 aktiviteter at vælge imellem så er der noget for alle interesser og niveauer.
 • Myte: Det er kun for ældre mennesker.
  Sandhed: Nej, det er det faktisk ikke. Vi har deltagere med fra 0-90 år, og sidste gang var 45% mellem 15-29 år. 
 • Myte: Det er kun idræt hele dagen.
  Sandhed: Nej, det er det faktisk ikke. Hver aften kan du hygge dig til koncerter, fester og aktiviteter i Aalborg bymidte.
 • Myte: Jeg skal være medlem af en forening for at være med.
  Sandhed: Nej, det skal du faktisk ikke. Landsstævnet er for alle over 15 år, så du kan tage af sted med naboerne fra vejen, kollegerne eller dine gamle højskolekammerater.

Så der er faktisk ingen undskyldning. Din nabo, ven, kollega, onkel og niece skal bare med og opleve magien.