Martin Møller og hunden Heston hverver frivillige

L2017-frivillig Martin Møller tog charmetrolden Heston, en engelsk bulldog, i brug for at rekruttere frivillige.

Hunden Heston er med til at gøre en indsats for Landsstævnet

Var du i løbet af mandag i nærheden af Jens Bangs Stenhus, så du måske en mand i selskab med en engelsk bulldog ved navn Heston og en Christiania-cykel beklædt med Landsstævne-flag. Manden hedder Martin Møller, og på eget initiativ havde han taget opstilling for at hverve frivillige til L2017.

Til lejligheden var Heston iklædt en orange ”Det er fedt at være frivillig t-shirt” for at charmere sig ind.

”Vi må jo gøre noget, når der endelig sker noget stort her i Aalborg. Det er så sjældent, så det må vi støtte op om,” siger Martin Møller.

Mangel på frivillige

Landsstævnet mangler frivillige, blandt andet til at lave og servere mad for de 6700 efterskoleelever, som er tilmeldt Landsstævnet, og som allerede mandag ankom til Aalborg. Og derfor stod Martin Møller dér på Boulevarden, og delte flyers og programmer ud og forsøgte at rekruttere en frivillig eller to.

Selv bruger Martin Møller en uge af sin sommerferie på at hjælpe til i madteltet ved Kildeparken. Til daglig er han kok, og det er også stort set den funktion, han udfører under L2017. Dog i en noget anden målestok end normalt.

”Jeg skal stå for morgenmaden til efterskoleeleverne. Der er 6700 af dem, så jeg vil godt indrømme, at det er lidt flere, end jeg er vant til at servere for,” griner Martin Møller.

Martin_Møller.png

Eget initiativ

Han kan se frem til et par dage med tidlige mødetider. For morgenmads-holdet starter vagten således allerede klokken 4.30. Martin Møller havde selv taget initiativ til ideen med at stille sig op og forsøge at hverve frivillige.

”Jeg luftede ideen for en kammerat, som er team-ansvarlig, om at gøre det her, fordi vi mangler frivillige. Det var de klar på.”

Og så blev Heston ellers sat ind i cyklen og afsted. Mon ikke det gav pote!

Har du mod på at tage en tjans som frivillig, så kan du nå det endnu. Der er både vagter til de morgenfriske og b-menneskene. Læs mere her.