Se, hvor i Aalborg du får rabat som Landsstævne-deltager

Vidste du, at Aalborgs kulturliv har en lang række tilbud og rabatter til dig, der har L2017-billet. Se oversigten her.

Aalborg er rig på kulturelle tilbud under Landsstævnet. Få et overblik her. Foto: Michael Damsgaard/VisitAalborg

Aalborg bugner af tilbud under Landsstævnet. Også for dig, der har lyst til at opleve lidt af byens øvrige kulturliv, som ikke nødvendigvis har noget med Landsstævnet at gøre.

Som Landsstævne-deltager får du automatisk rabat til en række af Aalborgs bedste kulturinstitutioner. Derudover er der masser af andre gode tilbud.

Læs om et udpluk af dem herunder.

20 % rabat: Aalborg Zoo

Aalborg råder over en fantastisk zoologisk have, og som Landsstævne-deltager får du 20 % rabat, hvis du får lyst til at se afrikanske elefanter, en asiatisk løve eller isbjørnen Malik og hendes to unger, der blev født i november 2016. 

Gratis: Gå ombord i en ubåd

Det maritime oplevelsescenter Springeren giver fri entre L2017-deltagere og 20 % rabat til familiemedlemmer i følgeskab med deltagere.

Gå ombord i ubåden, se samlingen af over 600 modelskibe eller prøv sejlsimulatoren og se, hvor langt du kan sejle gennem den selvsamme Limfjord, du som Landsstævne-deltager kigger på fra havnefronten. 

Gratis: Kunsthal NORD

I forbindelse med L2017 viser Kunsthal NORD udstillingen [UDEN TITEL 17]. Det er en præsentation med nye værker skabt af nogle af landets bedste, yngre talentfulde billedkunstnere, der alle har taget afgang fra et anerkendt kunstakademi inden for de sidste fem år. Kunstnerne er inviteret til at producere værker, der enten er skabt til, eller tænkt ind i, Kunsthal NORDS usædvanlige og særligt inspirerende rammer.

Kunsthal NORD er centralt placeret i Nordkraft, som også huser DGI-Huset Nordkraft, i centrum af Aalborg. 

Gratis: Morgensang- og bevægelse

Fredag 30. juni og lørdag 1. juli fra 8.30 til 9.00 inviterer Folkekirkens Hus til Morgensang- og bevægelse.

Der er mødested foran trappen til Folkekirkens Hus, hvor dagen vil blive sunget ind med musik og bevægelse. Højskole- og gospelsange vil være udgangspunktet for en halv times fællessang- og bevægelse. 

Følg linket til Visit Aalborgs hjemmeside og se den fulde oversigt over, hvor du får rabat, fri entré og hvilke andre tilbud Aalborgs kulturliv tilbyder i Landsstævne-ugen.

Tjek også Visit Nordjylland og bliv inspireret til at tage en tur til Klitmøllers Cold Hawaii, Fårup Sommerland eller Nordsøen Oceanarium.