L2017: Det må du ikke gå glip af - torsdag

Det kan være svært at overskue alle de fede aktiviteter, der foregår til L2017. DGI guider dig til den bedste torsdag på Landsstævnet.

Torsdag kan du prøve parkour med Inspire Tour Crew, der byder velkommen til en workshop med kreativitet og frihed.

Du har glædet dig længe til deltage i Landsstævnet, og nu er det her endelig! I dag er dagen, hvor det hele starter, og du har fokus på at få en fantastisk og idrætsfyldt dag. Men der er så mange fede ting at opleve, og det er svært at danne sig et overblik. Bare rolig – vi guider dig til den fedeste torsdag på Landsstævnet.

Freestyle Qualifications – European Street Cup

European Street Cup foregår til Landsstævnet, og det betyder blandt andet lækre fodboldtricks, der både kan inspirere dig til at tage din jonglering til nye højder, men også bare imponere i al sin enkelthed. Som tilskuer vil du opleve dygtige fodboldspillere, der på banen blander dans, kunst og færdigheder i battles én mod én og viser dig jonglering, som du kun kan drømme om. To spillere udfordrer hinanden på skift med deres bedste skills, hvorefter tre dommere afgør, hvem der gjorde det bedst. Sværhedsgrad, variation og kreativitet er bedømmelsesparametre.

Hvornår? Torsdag kl. 9.00-16.00
Hvor? Havnefronten – Jomfru Ane Parken

Se aktiviteten i programmet

Airsoft-skydning

Når du har varmet op til dagen som tilskuer til Freestyle Qualifications, og du trænger til at lave noget selv, kan du prøve kræfter med airsoft-skydning. Disciplinen er et skydespil, der blander action, sjov og bevægelse. Du kan enten gennemløbe en bane med indlagte udfordringer eller skyde efter faststående skiver. Du skyder efter elektroniske skydeskiver med våben, der ligner rigtige rifler og pistoler, mens kuglerne er lavet af miljørigtigt materiale. Der står instruktører klar til at hjælpe dig med at komme godt i gang, og uanset om du er vant til at skyde eller ej, er der mulighed for at få et godt adrenalinsus under airsoft-disciplinen.

Hvornår? Torsdag kl. 10.00-16.00
Hvor? Midtbyen – Biblioteksparken

Se aktiviteten i programmet

Parkour - workshop med Inspire Tour Crew

Nu har du koncentreret dig en del om skydning, og så er det på tide at få rusket kroppen lidt igennem. Det kan du passende gøre til Inspire Tour Crews parkourworkshop, hvor du har mulighed for at afprøve parkour sammen med nogle dygtige mennesker. Undervejs bliver deltagerne delt op i niveau, så det er ikke en forudsætning, at du har stor erfaring med parkour – hvis du bare er en lille smule nysgerrig, kan du sagtens være med. Inspire Tour Crew bestræber sig på at skabe en atmosfære af kreativitet og frihed, og de byder alle velkommen til deres univers.

Hvornår? Torsdag kl. 13.00-14.30
Hvor? Havnefronten – Jomfru Ane Parken

Se aktiviteten i programmet

Åbningsaften

Selvom du allerede nu har oplevet en del af Landsstævnet, så er det faktisk ikke åbnet officielt endnu. Men det bliver det med et brag af en fest gennem Aalborgs gader. Hvad enten du skal være med i paraden, eller bare undrer dig over, hvordan det kommer til at se ud, så skal du ikke gå glip af åbningsaftenen til L2017.

Hvornår? Torsdag kl. 16.00-23.00
Hvor? Over hele byen

Se aktiviteten i programmet

Koncerter

Hver aften under Landsstævnet er der lagt i kakkelovnen til at få bevæget dansemusklerne til god musik. Over hele byen er der opsat scener, så uanset hvor du er, kan du få lidt fest med hjem i rygsækken.

Hvornår? Torsdag 21.00-01.30
Hvor? Gammeltorv, Nytorv, Toldbod Plads og Slotspladsen

Læs det fulde program for koncerter

Selvom du her får et godt bud på en fantastisk dag til Landsstævnet, så er det kun et udpluk af alle aktiviteterne, der foregår. Så hvis du er nysgerrig på mere, eller du leder efter noget bestemt, kan du læse meget mere i det fulde program.