3 stærke musiknavne tager sammen til Aalborg

Du kender dem fra TV. De er energiske, kreative og modige. Og de leverer den ægte vare! Vi præsenterer: The Antonelli Orchestra. Og de tager nogle af deres - og jeres - gode venner med: Shaka Loveless og Barbara Moleko.

De leger med klassikerne. De kaster sig over musikalske opgaver, ingen andre tør. Energi, kreativitet og mod, med afsæt i nogle af de absolut dygtigste og mest rutinerede musikere i Danmark, har gjort The Antonelli Orchestra til folkeeje.

Du kender dem fra TV. Over én million danskere hører dem uge efter uge, når de styrer ballet i TV2’s seersucces Vild Med Dans og står bag nogle af landets største artister i Toppen af Poppen.

Med deres varme og swingende versioner og fortolkninger af alt fra klassiske stykker til moderne pophits har The Antonelli Orchestra, som intet andet orkester, for længst sat standarden for en uforglemmelig fest – uanset hvor den finder sted. Hver for sig, behersker de alt fra den klassiske musik til de mest moderne hits og tilsammen kan de spille alt. Hvert job – uanset om det er på TV eller i en baghave i Esbjerg – skræddersyes til arrangementet. Og det bedste de ved er en uløselig musikalsk udfordring.

I en tid hvor musik produceres i metermål, er The Antonelli Orchestra levende live musik, spillet af rigtige musikere. Den ægte vare, leveret på et niveau, som er de største artister værdige.

Det er derfor The Antonelli Orchestra spiller musik. Og det er derfor, at de løfter et hvert publikum, til enhver lejlighed.

The Antonelli Orchestra har spillet med en lang række store solister, og til Landsstævnet i Aalborg tager de Shaka Loveless og Barbara Moleko med og spiller på Slotspladsen lørdag aften kl. 23.00:

Shaka Loveless

Shaka 2.jpg

Shaka Loveless har hittet med ”Tomgang”, "Ud af mørket", "Dengang du græd", "I nat er vi ladt" og "Ikk' kun blod" og charmeret tv-seerne i bund i ”Toppen af Poppen”. Han er tidligere forsanger i det danske R&B/hiphop band The Gypsies, og musiker i indie rock-gruppen Are We Brothers?. Han brød igennem som soloartist, da han i 2012 udgav platin-singlerne "Tomgang" og "Ikke mere tid". Førstnævnte blev i april 2012 P3's Uundgåelige. 

Efter succesen med det første selvbetitlede studiealbum udgav Shaka Loveless den 3. februar 2014 opfølgeren "Det vi sku' miste". Og ligesom på forgængeren blev reggae, r’n’b og pop rask væk blandet med hiphop og melodiske, men alvorstunge dansksprogede sangtekster, så det bliver til den helt særlige Shaka Loveless-lyd. Shaka Loveless vil helst ikke beskrive sin musik for ikke at sætte sig selv i bås, men nødtvungent kalder han den for ’Urban Pop’, der er tilpas ukonkret til, at det går an.

I 2015 udgav Shaka Loveless albummet "Til vi ligger", som debuterede som nr. 10 på hitlisten. Musikalsk er albummet mindre reggae-præget i forhold til Loveless' to tidligere album, og refererer i stedet til "80’er-omkvæd og Shaka Loveless’ hiphopfortid". Singlen "Ud af mørket" fra det album er en duet med Medina, og singlen "I nat er vi ladt" er en duet med Simon Kvamm.

Barbara Moleko

Barbara.jpg

Den spraglede danske soulpopper Barbara Moleko udgav sit stærkt anmelderroste første album “Lykken er…” i år 2012, og her var det især megahittet “Dum for dig”, som for alvor satte sine spor i Danmark. Hun er en sangerinde, der tager teten og konstant er søgende og skabende. Det lyser også fra singlen ’Gør Mig Lykkelig’ fra hendes andet album, Bapsz. Singlen blev den tredje mest spillede sang samlet set på P3 og P4 i 2015. 

Den unge nørrebro-kvinde vækker opsigt med sin særegne vokal, sin nænsomme blanding af soul og dansk visetradition og sin kulørte livshistorie fra Sydafrika, Mozambique og Vanløse.

Anmelderne er vilde med hende. Hos Gaffa hed det: "Dansk-sproget soul-musik får et nøk opad", mens B.T. pegede på, at den unge debutant skriver "popsange, der alle rummer mere end man umiddelbart tror", og Information konstaterede: "Velkommen til, Barbara Moleko. Du har en stemme, der fortjener at blive hørt". Hos Politiken skrev man en femstjernet anmeldelse af hendes koncert i Lille Vega i 2013 og konstaterede, at "Moleko var aldeles fortrinlig live".

I kølvandet på debutalbummet blev hun nomineret til DMA, Steppeulven, Gaffa Awards og Zulu Awards, inden hun vandt tv-seernes hjerter som deltager i Toppen af Poppen, hvorfra hun sang Tøsedrengenes "Indianer" ind på hitlistens førsteplads.