Aalborgs nye friluftsbad er den perfekte ramme om Landsstævnet

Det spritnye anlæg Vestre Fjordpark dannede rammen om en helt uforglemmelig lørdag til Landsstævnet 2017 i Aalborg.

Én af de ting, som DGI Landsstævne 2017 vil blive husket for, når årtier er gået, er den helt ubeskrivelige lørdag på det nyanlagte anlæg Vestre Fjordpark.

Lykkelige mennesker, fysiske udfoldelser og sol fra en næsten skyfri himmel - det var fantastisk!

Rigtig mange deltagere lagde vejen forbi, og efter flere dage med tung regn over Aalborg, gjorde solens stråler ekstra godt. Se videoen og kom med på en "turbotur" rundt på Vestre Fjordpark. 

Vestre Fjordpark var i sig selv en aktivitet med klatrebane over vandet, udspringsanlæg og soltrapper, og der var samtidig placeret rigtig mange landsstævneaktiviteter på området. Det var spændende aktivitet som:

  • Kano og kajak
  • Beachvolley
  • Strandhåndbold
  • Triatlon
  • MTB

Friluftsbadet Vestre Fjordpark er de sidste to år blevet renoveret for over 70 millioner kroner, og står nu som en meget attraktivt område for alle aalborgensere og byens gæster. Området er 165.000 kvadratmeter, hvilket svarer til 23 fodboldbaner. 

Lene Klindt, projektleder for Landsstævnet, er naturligvis meget tilfreds med lørdagen i Vestre Fjordpark. Hun siger:

"Det er lykkes perfekt at samle så mange aktiviteter på én lokation, og det er jeg meget, meget glad for. Sammen med Aalborg Kommune har vi skabt nogle unikke rammer for et Landsstævne, og deltagerne har i dag fyldt dem ud på smukkeste vis."

"De frivillige skal også have en kæmpe tak for den indsats, de har leveret for, at en så stor event kan blive afviklet så gnidningsfrit."