De groovende og fængende hitmagere gæster Landsstævnet

Klokkeklare popmelodier med inspiration fra hiphop og verdensmusik tilsat et knivskarpt tekstunivers, som altid taler til både til hjernen og hjertet. Tag godt imod Outlandish.

De tre barndomsvenner fra den københavnske vestegn laver groovende og fængende pop med inspirationer fra hiphop og verdensmusik og er kendt for hits som "Aicha", "Warrior/Worrier", "Rock All Day" og "My Old Man".

Bandet består af Isam Bachiri (født i Danmark, med marrokansk baggrund), Waqas Ali Qadri (født i Danmark, med pakistansk baggrund) og Lenny Martinez (født på Honduras og er af honduransk og cubansk herkomst).

International og multikulturel

Outlandish har spillet koncerter over hele verden og er blevet kendte på deres unikke sammensætning og inspiration af kulturer og sprog, der tydeligt viser sig i deres tekstuniverser. Selvom trioen primært synger på engelsk, har de typisk også vers på spansk, dansk og arabisk. Kombinerer man det med Outlandish’ hiphop/RnB/soul/club/elektroniske musik og deres respektive baggrunde, har man et unikt band med let genkendelig musik, trods variationen af genrerne på deres albums.

Forgyldt karriere

Selv efter 13 år, 5 plader, utallige guld og platin plader, bliver Outlandish således ved med at være et aktuelt og eftertragtet band i både Danmark og udlandet, og trioen har stadig masser at byde på og historier på hjerte, som de fortolker via deres musik.

Tætte bånd

Outlandish udgav deres første single i 2000, og har altså i mere end 16 år optrådt på små og store scener over hele verden. De tre mænd har været gode venner det meste af deres liv, og på scenen fornemmer man tydeligt deres tætte bånd. Hertil hører også de små, skæve kommentarer der bliver udvekslet indbyrdes, hvilket altid er til stor fornøjelse for tilskuerne.

Landsstævnedeltagere kan således glæde sig til en koncert fuld af god musik, store hits, humor og sjove fortællinger fra Isam B, Waqas og Lenny, der endnu engang viser Danmark, hvad de kan, og ikke mindst er beviset på, at det er muligt at have hjertet med sig hele vejen.

Outlandish spiller på Slotspladsen torsdag aften kl. 24.00.