Mads Langer på DGI Landsstævne i Aalborg

Den karismatiske singer-songwriter drager til foråret på solo tour med sine guitarer og sit flygel, og han kommer forbi Landsstævnet efter åbningsshowet om torsdagen cirka kl. 22.00.

Mads Langer har været aktuel og knækket hitlisterne utallige gange, siden han debuterede med "Attention Please" tilbage i 2006. Med stærke sange som blandt andet "3 A.M" og "Tunnelvision" er Mads Langer fortsat i topform på sit nye album "Reckless Twin", som igen har vendt op og ned på det danske musiklandskab og placeret Mads Langer øverst på alle hitlister.

På sin kommende turné fortolker Mads Langer alene på scenen sine sange fra sit nye album Reckless Twin og fra hele sit store sangkatalog.

Netop det med at kravle helt ind under huden på publikum, er dét, jeg drømmer om vil lykkes med mine akustiske solokoncerter. Det er længe siden, jeg har glædet mig så meget.

Mads Langer

Lad dig bevæge af Mads Langers mesterlige vokal, som spænder fra dybfølt inderlighed til energisk eksplosivitet.

“Fact-Fiction” og “Heartquake” kan vi udenad, og Langers version af Olives megahit “You’re Not Alone” giver stadig genlyd i både ind- og udland.

Mads Langer blev for alvor kendt i den brede befolkning, da han i 2012 medvirkede i “Toppen af Poppen” på TV2, hvor han sang nummeret “Overgi’r mig langsomt” for Sanne Salomonsen, som han selv har komponeret til hende.