Nyt navn på DGI Landsstævne 2017: Hverdagens Helte

Musik til alle de drenge og piger, der selv er hverdagens helte. Vi glæder os til at kunne præsentere bandet Hverdagens Helte til Landsstævnet i Aalborg.

Aarhus-bandet Hverdagens Helte gør hverdagen lidt mere værd at leve. Med musik og danske tekster sendt direkte i hjerterne på alle de drenge og piger, der selv er hverdagens helte.

Stilen er neo-beat-rock – og alligevel ikke. Kim Munk, Søren Zahle og Mads Tønder har kanter, der ikke kan slibes, og de tre har arbejdet sammen med en lang række kunstnere: Steffen Brandt, Peter Sommer, Lars Lilholt m.fl.

Det hele startede med en blikdåsedrøm

I 1978 indspillede John Tønder (Mads' far) og bandet "Linie 5"-sangen Blikdåsedrøm - en sang som også er at finde i en 2016 version på Heltenes debutalbum. Og det skal da ikke være nogen hemmelighed, at alle i Hverdagens Helte er født før 1979. Alle bosiddende og med hjertet i Aarhus. I bagagen har de alle tre 80'er-ungdom i østjyske provinshuller med masser af Thrashmetal, Elektropop, The Beatles og 70'ernes musiklandskab som inspiration til at spille og synge.

Hverdagens Helte spiller på Gammeltorv torsdag kl. 21.30.