Sangtalentet Jacob Dinesen på Landsstævnet

Vi er stolte af at kunne afsløre én af de kunstnere, der skal spille på Landsstævnet 2017 i Aalborg og være med til at sætte gang i den magiske fest. Mine damer og herrer - tillad os at præsentere: Jacob Dinesen

Hitmageren Jacob Dinesen

På utrolig kort tid har den 20 årige sanger/sangskriver slået sit navn fast. I adskillige uger har hans seneste hit ”Roll With Me” været den mest spillede sang på DR P4. 

Koncert på Landsstævnet

De 3 koncerter, som finder sted i forbindelse med udgivelsen af det kommende album, blev udsolgt på ganske få dage. Næste år kommer han til at spille mindst 80 koncerter i Danmark, og vi er så heldige, at DGI Landsstævne i Aalborg 29. juni - 2. juli bliver ét af de steder, han kommer forbi.

Han skal spille fredag aften kl. 21.00 på Slotspladsen. 

Bury me tonight in silk and satin Bury me close to the pain I`m having Let the clouds wrap me in their feathery arms And let my lovers throw their lucky charms

Fra sangen TORN PRIDE

Sangskriveren

Jacob Dinesen er en original sangskriver. Hans tekster indeholder langt mere substans end det, man sædvanligvis møder i tekster fra så unge sangskrivere.

Hitmageren

Allerede på sit første album, som indeholdt 2 flotte radiohits (”Dancing Devil” og ”Will You Stay”), viste Jacob sin evne til at skrive og indspille iørefaldende sange. Med det nye album tager han endnu et skridt mod en understregning af sit store talent som sangskriver og performer i det brede landskab, som folk/rock/americana/pop udgør. På forhånd har de 2 singles ”Beautiful Sight” samt ”Roll With Me” fra det nye album vist, at Jacob Dinesen er i stand til at følge op på hitfronten, og faktisk også til at overgå sig selv. 

Performeren

Til trods for sin unge alder har Jacob Dinsen spillet masser af koncerter i ind og udland. Med sin flotte og powerfulde stemme, har han imponeret et stort og bredt publikum. Han er en utrolig stærk og karismatisk performer. Dette uanset om han optræder på de store scener med sit band, eller han optræder som storyteller alene i selskab med sin akustiske guitar.

Stort potentiale

Flere af Jacobs mere etablerede artist-kolleger samt en række mediefolk har spået ham en stor og succesrig fremtid inden for musik og entertainment. Således udtaler den populære og respekterede radiovært og musiker Alex Nyborg Madsen: ”Han er ét af de største talenter, jeg har hørt i en del år”.