Tordenkraft for fuld styrke i Aalborg

Ét af de absolut største party crews har meldt deres ankomst til Landsstævnet. Tag godt imod Thunder Power.

Videohilsen fra Thunder Power

Over 40.000 fans på facebook kan ikke tage fejl. Den danske DJ-gruppe Thunder Power forstår at levere varen, når der skal fyres op under en fest, og det er der ingen tvivl om, at de kommer til at gøre til DGI Landsstævne 2017 i Aalborg.

Vores passion er festen, og vi spiller for dansegulvet

Thunder Power

30 DJ’s, mere end 3000 fester og erfaring siden 2003 i både ind- og udland, gør Thunder-Power til én af de absolut største spillere på markedet. Mobildiskotek, DJ eller eventfirma – kært barn har mange navne – Thunder Power kalder det en livsstil!

Startet af 14-årig

Thomas Bennedsen på 28 år og ejer af mobildiskoteket Thunder-Power.dk, og han startede sin virksomhed allerede, da han var 14 år gammel. 

Det hele startede som en sjov ide, efter at han havde været til et par alkoholfri fester i nogle gymnastik-sammenhænge. Han begyndte at lægge mærke til forskellige DJ’s optræden og bemærkede, at det ikke var lige godt hver gang. Dette gav ham lyst til at prøve selv.

Thomas Bennedsen startede derfor med at spare sammen til en lille mixer og brugte sit hjemmeanlæg og en discman til at afspille cd’erne fra. I dag står han så og kan glædes over, at hans firma er blevet én af de absolut foretrukne, når der skal sættes gang i dansegulvet til gymnasiefester, festivaler og ikke mindst landsstævner. 

Gentager succes fra Esbjerg

Til Landsstævnet i Esbjerg i 2013 leverede Thunder Power en sand eksplosion af fest, og de har intentioner om at give den endnu mere gas i Aalborg. 

Thunder Power kommer til at spille på de fleste scener før, under og efter de andre koncerter - onsdag til lørdag.

Thunder Power spiller alle dage under Landsstævnet - se program.