Turbodreven rockmaskine i feststemning kommer til Aalborg

Ét af landets mest turnerende bands besøger Landsstævnet til sommer. Tillad os at præsentere: Big Fat Snake

Big Fat Snake er en dansk musikgruppe inden for genrerne rock og poprock og består af sanger Anders Blichfeldt, guitarist Asger Steenholdt, keyboardspiller Pete Repete, trommeslager Jens Fredslund og bassist Morten "Jay" Jakobsen.

I gang siden 1990

Hvad betyder det? Det betyder, at Big Fat Snake har kunnet blive ved så længe, fordi de elsker det, de laver. Det betyder kvalitet. Det betyder post til tiden. Det betyder, at hofterne vugger, hovedet rokker, og at hjertet er med. Det betyder kerne, kraft og kærlighed. Det betyder, at de ikke har lyttet til spindoktorernes anbefalinger om at “holde et par års pause, så der
kommer et vakuum, så der sælges flere billetter”, men i stedet har fulgt deres passion og deres mavefornemmelse og har spillet et halvt hundrede koncerter hvert eneste år.

Det betyder kammeratskab og fælles oplevelser i Danmarks bedste drengeklub. Det betyder, at når de spiller, så spiller de for DEM SELV, og de spiller for DIG!

Gruppen har solgt over én millioner albums, og er bedst kendt for sange some "Bonsoir Madame", "No Peace Like in Heaven", "Animal" og "Someone Like You". Bandets navn er taget fra omkvædet til Bob Dylan-sangen "Wiggle Wiggle" (1990). 

Sprudlende rockmaskine

Big Fat Snake er kendt vidt og bredt for deres fantastiske liveoptrædener, hvilket har gjort dem til landets mest turnerende bands. En Big Fat Snake-koncert er som at lægge øret til en sprudlende, turbodreven rockmaskine i feststemning, for musikerne leverer varen hver gang, og det har resulteret i en stor og meget trofast fanskare, som aldrig bliver svigtet.

Og det bliver de bestemt heller ikke til Landsstævnet i Aalborg - kom og vær med til festen! Big Fat Snake spiller fredag aften kl. 23.00 på Slotspladsen