Guide til redigering af tilmelding

Her giver vi dig en introduktion til, hvordan du kan redigere i din tilmelding. Hvis du er i tvivl om noget, så send os en mail på landsstaevne@dgi.dk.

Redigering af din landsstævnetilmelding

Du kan rette i din tilmelding frem til 20. april 2022 kl. 23.59. 

Adgang til din tilmelding

Den nemmeste måde at få adgang til din tilmelding er ved at finde den ordrebekræftelsesmail, du modtog fra os, da du tilmeldte dig. I den mail er der et link, hvor der står "Gå til din tilmelding". Klik på det link. Så kommer du direkte til din kvittering. På din kvittering er der en knap, der hedder "Redigér tilmelding". Klik på den, og så åbner din tilmelding op - klar til, at du kan redigere i den. 

Det ser sådan her ud i din mail: 

Rediger tilmelding.JPG

Kan du ikke lige finde den mail lige nu, så kan du også få adgang til din tilmelding ved at klikke her.

Så bliver du sendt til Mit.dgi.dk. Her skal du logge ind med den DGI-profil, du brugte til at tilmelde dig Landsstævnet. 

Nu er du logget ind og har mulighed for at se, hvilke tilmeldinger du har hos DGI. Find den tilmelding, der hedder DGI Landsstævne 2022. 

Hvis du klikker på Kvittering, får du et overblik over din tilmelding. I øverste højre hjørne får du også mulighed for at få gensendt en mail med din kvittering, hvis du har brug for det (klik blot på den blå knap, hvor der står "Gensend kvittering"). 

Lige under din mailadresse på den side finder du en knap, der hedder "Rediger tilmelding". Når du klikker på den, åbner din tilmelding op, og du har mulighed for at foretage ændringer og tilføjelser. 

Hvad kan du redigere?

Bemærk: Du kan ikke ændre i valg, der har kostet penge. Det vil sige, at du ikke kan få refunderet madbilletter. Eller idrætsaktiviteter, hvor der er meromkostninger som f.eks. ved golf.

Du kan :

  • Se dine valg
  • Redigere i dine valg (bortset fra de valg, du allerede har betalt for)
  • Tilkøbe flere valg
  • Til- og afmelde dig idrætsaktiviteter

Gem din nye tilmelding

Når du har foretaget alle dine ændringer, så klik på step 6 "Idræt" og klik på den blå knap nederst på siden, hvor der står "Gem tilmelding". Så vil dine ændringer blive gemt, og du vil få tilsendt en ny kvitteringsmail med nye billetter. 

Se video om, hvordan du redigerer

Planlæg dit landsstævne

Inden du går i gang med at redigere i din tilmelding, anbefaler vi, at du kigger programmet godt igennem for at finde ud af, hvilke aktiviteter, der interesserer dig. Du kunne eventuelt klikke på hjertet ved de aktiviteter, du godt kan lide. Så får du nemlig mulighed for at logge ind og gemme dit helt eget personlige program. Det kan du printe eller åbne op på den app, der bliver tilgængelig i foråret 2022. Husk, at du også skal tilmelde dig aktiviteterne via din tilmelding - det kan ikke gøres i programmet via hjerterne. 

Under hver aktivitet i dit program kan du læse om aktiviteten kræver, at du tilmelder dig den inde i tilmeldingssystemet, eller om det er en Kom og prøv-aktivitet, hvor du bare kan møde op på dagen. Husk, at du dog skal være tilmeldt Landsstævnet for at kunne deltage i Kom og prøv-aktiviteter.

Når du har fundet ud af, hvilke aktiviteter, du gerne vil deltage i, kan du gå ind på L2022.dk under Praktisk og læse mere om hvilken type overnatning, du ønsker. Du kan også overveje, om vi skal stå for din mad, og hvilke måltider det evt. skulle være. Derudover er det en god idé at læse mere omkring paraden. Læs også gerne om de forskellige shows, så du ved, om det er noget, du vil købe billetter til.