Guide til holdoprettelse

En holdleder kan oprette et hold og give holdnavnet videre til dem, som skal med på holdet.

Til Landsstævnet er der en lang række aktiviteter, der henvender sig til hold. De hold kan I danne på forhånd hjemmefra og få en fed oplevelse sammen på Landsstævnet. 

Det kan være, at I allerede er et hold i en forening, eller også er I en gruppe venner, naboer eller kollegaer, der har lyst til at forme et hold sammen. 

Der er holdaktiviteter indenfor Badminton, Beachvolley, Dans og musik, Floorball, Fodbold, Gymnastik, Håndbold og Streetfodbold. 

Vi anbefaler, at I opretter holdet, FØR I tilmelder jer Landsstævnet. På den måde ligger holdet klar i vores system, og når tilmeldingen åbner 1. november kl. 12.00, kan I hver især fremsøge jeres hold og melde jer til det undervejs i hver jeres tilmelding.

Sådan opretter du et hold

I holdoprettelsen kommer du igennem følgende steps:

 1. Idræts- og aktivitetsvalg: Her vælger du, hvilken idræt du er interesseret i at oprette hold i. Samt hvilken aktivitet, I vil være med. Klik på den lille blå pil ud for den aktivitet, I ønsker. 
 2. Aktivitetsside: Efter at have klikket på den blå pil står du nu på den ønskede aktivitet, som du kan oprette hold til. Her kan du finde mere info om aktiviteten, og du kan klikke på Tilmeld-knappen for at komme i gang med holdoprettelsen.
 3. Selve holdoprettelsen: Efter at have klikket på Tilmeld står du nu på selve holdoprettelsessiden. Her kommer du igennem fire steps:
  1. Deltager: Her indtaster du kontaktpersonens oplysninger, og du har mulighed for at registrere, hvis I deltager med en forening. 
  2. Valg: Skriv jeres holdnavn (I bestemmer selv, hvad I ønsker at hedde).
  3. Vælg om I vil være med i Afslutningsshowet om søndagen. Læs mere
  4. Læs handelsbetingelser og sæt flueben. Klik på Tilmeld. 
 4. Kvitteringsside: Her får du et overblik over, hvad du har indtastet. Hvis du vil redigere i noget, så klik på Rediger tilmelding. Du har også mulighed for at afmelde dit hold igen - dog kun indtil 15. april 2022. 
 5. Kvitteringsmail: Kort efter du har oprettet dit hold, modtager du en kvitteringsmail. I den mail har du også link til Rediger tilmelding, og du har mulighed for at se, hvilke andre hold der er blevet oprettet til den specifikke aktivitet. 
 6. Færdig

Nu er dit hold oprettet, og nu er det meget vigtigt, at du får fortalt til dine holddeltagere, at holdet er oprettet, og under hvilket navn du har oprettet jer. Så skal de selv gå ind og koble sig på holdet i deres landsstævnetilmelding ved at søge på holdnavnet under Idrætter og den pågældende idræt. 

Redigering af holdoprettelse

Du kan redigere i din holdoprettelse frem til 20. april 2022. Det gør du ved at klikke på redigeringslinket i den bekræftelsesmail, du fik, da du oprettede holdet.