Holdoprettelse

Vil I have et hold med til DGI Landsstævne 2022 i Svendborg? Så skal I oprette holdet i vores system, før I tilmelder jer Landsstævnet. Det gælder for visse aktiviteter inden for idrætterne Badminton, Beachvolley, Dans og musik, Floorball, Fodbold, Gymnastik, Håndbold og Street fodbold.

Hvorfor skal I oprette hold?

Grunden til, at I skal oprette hold inden for visse aktiviteter, skyldes, at vi har brug for at kunne planlægge på forhånd. F.eks. skal vi have et overblik over alle tilmeldte hold for at kunne lave en kampplan til Beachvolley og et program for hvert gymnastikgulv og de opvisninger, der skal foregå på de enkelte gulve.

Sådan opretter I hold

I opretter jeres hold ved at klikke jer ind på de relevante knapper nedenfor og følge anvisningerne. Når jeres hold er oprettet, så ligger det klar til, at jeres holddeltagere kan koble sig på holdet, når de tilmelder sig Landsstævnet. 

OBS - vær opmærksom på, at Landsstævnet er et voksenstævne, og man skal derfor fylde min. 15 år i 2022 for at kunne deltage i idrætsaktiviteter. I kan derfor ikke have deltagere under 15 år på jeres hold. 

Se guide til holdoprettelse

Skal alle oprette et hold?

Nej nej - slet ikke. Der er MASSER af idrætter og aktiviteter, hvor du kan være med som enkeltperson. Holdaktiviteterne er kun nedenstående aktiviteter og idrætter.