Crossløb Serie 15/16 i DGI Storstrømmen, 1. runde - Præstøløberne

Hvornår
8. nov 2015
Hvor
Præstøløberne, Strandstien, 16, Præstø, Præstø, 4720 Præstø, Danmark
Hvem
Udøvere, 10 - 99 år, begynder, letøvede, øvede
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2015 23 06 4600

DGI Storstrømmens crossløbsserie 2015/16 giver dig en række løbetekniske og fysiske udfordringer i et spændende, kuperet og afvekslende terræn. I løbet af de fire runder kommer du blandt andet til at opleve det nybyggede MTB-Spor i Faksinge Skov i Præstø, udfordrende strandløb på Farø, den smukke udsigt på stierne langs Søndersø i Maribo samt bakkeløb i Herlufsholmskoven i Næstved. Fælles for alle fire runder er gode naturoplevelser, høj puls samt en god og fair konkurrence blandt løberne i de mange forskellige løbekategorier.    

Praktiske informationer: 

Crossløbsrunder: 
1. runde: Søndag d. 8. november 2015 ved Faksinge Skov nær Præstø 
Tilmelding til 1. runde KLIK HER 

Kom til GRATIS foredrag med elitetræner Claus Hechmann

Efter løbet d. 8. november inviterer DGI Storstrømmen alle tilmeldte løbere til gratis foredrag med elitetræner i Sparta Claus Hechmann. Udover at træne nogle af landets bedste langdistanceløbere er Claus forfatter til den meget populære og debatterede bog ”Løb som eliten”. Foredraget vil tage udgangspunkt i bogen og desuden vil Claus give mange input til løbetræningen og specifikt grundtræningen henover vinteren.

Foredraget er gratis for alle deltagere i crossløbet, men deltagelse i foredraget kræver særskilt tilmelding, da der er et begrænset antal pladser. Tilmeldingsfrist onsdag d.4 november.

Måske du allerede kender til Claus Hechmanns løbefilosofi, men ellers kan du høre ham fortælle mere i dette VIDEOKLIP

BEMÆRK at foredraget starter kl. 12.00, så de hurtigste løbere må væbne sig med en smule tålmodighed inden foredragets start. Til foredraget byder DGI Storstrømmen på kildevand og frugt, men alle løbere opfordres til selv at medbringe madpakke eller anden forplejning. - TILMELD DIG HER

 
2. runde: Søndag d. 6. december 2015 på Bogø 
Tilmelding til 2. runde KLIK HER 
3. runde: Søndag d. 10. januar 2016 i Maribo 
Tilmelding til 3. runde KLIK HER 
4. runde: Søndag d. 14. februar 2016 i Næstved 
Tilmelding til 4. runde KLIK HER 

Tilmelding til alle 4 runder KLIK HER 

Distancer: 4 km / 8 km 

Læs mere om crossløbene KLIK HER 

1. runde holdes i samarbejde med Præstøløberne.   

Parkering: Bosei Idrætshøjskole, Evensølundvej 5, 4720 Præstø 
Start og mål: I Faksinge Skov. Følg anvisningerne fra parkeringspladsen på Bosei Idrætshøjskole 
Deadline for tilmelding: Onsdag d. 4. november 2015 kl 12.00 

Rutebeskrivelse og særlige forhold: 
Fra parkeringspladsen er der ca. 500 meter til startområdet, så kom i god tid. Ruten er en modsat gentagelse fra 2013, hvor der i år er indlagt ekstra udfordringer. Første lille udfordring er lige efter starten hvor løberne efter 100 m skal op ad en stejl jordtrappe. Herefter følges stien langs Even Sø om til Thorvaldsens Bakke, hvor man følger et af de nye MTB-spor til toppen inden det går brat ned. Turen går videre langs med Even og gennem skoven om forbi lejrpladsen og til opløbet direkte mod mål. Udfordringerne er rigelige og kuperede, som på en våd november formiddag vil kræve både mod og teknik. Underlaget er næsten udelukkende skovveje og –stier, dog med ca. 150 m på asfalt. Trailsko anbefales. Den lange rute er blot 2 omgange.

Parkering bliver langs Evensølundvej samt Idrætshøjskolens og svømmehallens p-pladser. På dagen vil vi informere og dirigere mht. parkering. Svømmehallen har åben for offentlig svømning fra kl. 8 – 13, så efter løbet kan man evt. tage sig en dukkert – 30 kr/voksen, 15 kr/børn u. 15 år. 
 
Se ruten KLIK HER

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer