Styrk dit løb - Kom skaderne i forkøbet

Hvornår
5. dec 2017 kl. 18:00 til 20:00
Hvor
Rønde Idrætscenter, Skrejrupvej 9 B, 8410 Rønde, Danmark

Nummer
2017 09 06 3210

Kender du det, når man er super motiveret for at komme i gang med at løbe efter en længere periode? Efter et par ugers træning mærker man tydelig fremgang. Yes, det kører! Derfor skruer du op for træningsmængden, for at opnå endnu større forbedring. 

Pludselig en dag mærker du smerter under løb. Efter en længere pause fra løb havde kroppen svært ved at følge med i det tempo, som hovedet havde planlagt … Øv!

Risikoen for skader er en del af løbets virkelighed. Øget viden om, hvornår man er i størst risiko for at blive skadet, bevidsthed om faresignaler og personlige strategier til at komme skaderne i forkøbet kan imidlertid være med til at reducere risikoen. 

På dette kursus lærer du om den mentale del af at forebygge skader. Du lærer at håndtere udfordringerne, hvilket både kan forkorte skadesperioden, reducere risikoen for gentagne skader og være med til at bevare motivationen i skadesperioden. 

Du kommer blandt andet til at arbejde med: 
• Den gode start – fokus på det mentale i opstartsfasen 
• Mindfulness – lær at lægge mærke til kroppens signaler 
• Værktøjer til at håndtere en eventuel mental krise, når skaden er sket

 

Underviser: Mentaltræner Jón Gregersen har en kandidatuddannelse i sportspsykologi, og arbejder til dagligt med udøvere og trænere med henblik på at optimere sportspræstationer og glæden ved sport.

Kurset arrangeres i samarbejde med løbeklubben Puls 8410

Jón Gregersen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer