Sundhed og ernæring i forbindelse med løb

Hvornår
8. apr 2018 kl. 12:30 til 16:30
Hvor
Hornsyld Idrætscenter, Nørremarksvej 3, 8783 Hornsyld, Danmark
Hvem
Alle
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2018 10 06 3013

Har din kost betydning for din træning og dine løberesultater?

Ja, det har den! Og på dette specialkursus i sundhed og ernæring, bliver du meget klogere på, hvor stor en betydning kosten har. Og både dig som løber for sundhedens skyld, men også dig som løber for at forbedre dine løberesultater, vil komme hjem med masser af viden. 
 

Indhold 
Den rette kost og ikke mindst korrekt sammensætning af måltiderne, giver dig mere energi og dermed gode træningspas. Når du træner, spiser og restituerer optimalt, fører det ofte til god træning og gode løberesultater, hvor alt går op i en højere enhed, og du når dit mål. 
Det kræver noget af kroppen at løbe. Jo mere du forlanger af din krop, jo mere bør du være opmærksom på optimal ernæring. Du kan træne lige så hårdt, du vil, men hvis ikke du spiser god og næringsrig kost, får du ikke det fulde udbytte af din træning. Hvad du indtager før, under og efter træning har betydning for din restitution og præstation. 
På kurset vil vi sætte fokus på det samt kroppens energiregnskab med næringsstoffer og effekten af fysisk aktivitet på den generelle sundhedstilstand. 

Målgruppe 
Dig, som har lyst til at sætte fokus på sundhed og ernæring i forhold til løb både i forhold til at være løbetræner og egne præstationer. Om du netop er startet som løber med sundhed som fokus eller ønsker

Formål 
Hensigten med temakurset Sundhed og ernæring i forhold til løb er at gøre kursisterne beviste om, hvordan ernæring, fysisk aktivitet og sundhed hænger sammen.

Praktisk 
Der vil ved kurset være let forplejning i form af kaffe/te, bolle med ost samt et stykke frugt.

Instruktør 
Stine Christiansen, uddannet kandidat i idræt og sundhed med bl.a. fokus på ernæring og kost i forhold til træning. Stine er også underviser på Bevæg dig for livets løbetræneruddannelse. 
 

Fotografering og videooptagelse:  
Til arrangementet kan der blive taget billeder eller video, som bruges til DGI’s brochurer og hjemmesider samt i forskellige andre sammenhænge. Hvis du ikke ønsker at være med på optagelserne/billederne, skal du sende en mail til sydoestjylland@dgi.dk inden arrangementets start

Stine Christiansen

Rettelse af tilmelding 
I bekræftelsesmailen findes et link, som du kan bruge til at genåbne og rette diverse valg i din tilmelding, og evt. melde afbud. 

Afbud 
Rettidigt afbud medfører en returnering af den fulde kursuspris til betaler. 
Afbud senere end afbudsfrist, eller udeblivelse medfører, at det indbetalte beløb tilfalder DGI, til dækning af de omkostninger der er forbundet med kurset. 

 
Deltagerliste 
Cirka 8 dage før kurset vil du modtage deltagerliste samt yderligere information. 
 

Evt. spørgsmål - kontakt Kirsten Kofoed på 7940 4411

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer