Førstehjælpskursus - Løb

Hvornår
5. mar 2018 kl. 17:00 til 21:15
Hvor
UC Syd, Degnevej 16, 6705 Esbjerg Ø, Danmark
Hvem
Trænere fra 16 - 80 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2018 11 06 3023

”Jeg kan Førstehjælp. Kan du?”

Ellers er det ikke for sent at lære det. Førstehjælp er den hjælp almindelige mennesker kan give en tilskadekommen eller syg før fagfolk tager over. Denne hjælp er vigtig, da statistikkerne taler sit tydelige sprog. 3500 mennesker får hjertestop hvert år, uden for de danske hospitaler. Heraf overlever ca. 11% fordi de hurtigt har fået førstehjælp i form af hjertemassage og måske endda med hjælp fra en hjertestarter. For hvert minut der går uden hjertemassage formindskes overlevelses procenten med 10%. Og med gennemsnits ambulance responstider i Danmark på op til 8 minutter, er førstehjælpen livsvigtig.

”Almindelig Førstehjælps” kursus.  
Kurset hjælper dig til at yde den rette førstehjælp ,hvis uheldet skulle være ude. Mange mennesker går i baglås, når de kommer til at stå som førstehjælper. Dette skyldes oftest at man ikke ved, hvad man skal stille op i den givne situation. Det er derfor vigtigt med førstehjælpskurser regelmæssigt, og vi råder folk til at få repeteret deres førstehjælp hvert andet år.

På kurset lægges der stor vægt på ”Learning by doing”. Den bedste måde at lære tingene på, er ved at prøve det. Der vil være masser af udstyr med, så du kan yde førstehjælp i så virkelighedstro øvelser som muligt. 

Kursuset indholdet bl.a.:  
Hjerte – lunge- redning med bruge af hjertstarter 
De 4 hovedpunkter 
Førstehjælp ved sygdom 
Skaber/ brud på ben og arme 
Icebehandling

Der bliver udskrevet bevis til alle deltagere

Kenneth Pedersen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer