Royal Run - løb med Fløng Kondi

Hvornår
20. feb kl. 18:00 - 19. maj 2018 kl. 09:00
Hvor
Fløng Kondi Klubhuset, Fløng Byvej 24, 2640 Hedehusene, Danmark
Hvem
Alle
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2018 17 06 6000

Bliv en del af løbefællesskabet med Fløng Kondis træningsforløb frem imod Royal Run. Du får sat din træning i system, du bliver en bedre løber, og du bliver en del af et fællesskab bestående af løbere med samme udgangspunkt og mål som dig. 
 
Vi tilbyder holdet 
10-kæmperne. Holdet, hvor du bliver klar til at kunne løbe 10 km til Royal Run
Du er meget velkommen til at komme og løbe med et par gange, men hvis du ønsker at deltage i træningsforløbet fremadrettet, skal du melde dig ind i Fløng Kondi. Det koster kr. 300,- og gælder året ud. Startnummer til Royal Run er ikke inkluderet i prisen, det skal du selv købe. 
 
Træningen foregår 
- Hver tirsdag og torsdag kl. 18.00 fra Klubhuset (v/ Svømmehallen) 
- Og hver lørdag kl. 09.00 fra Hedehusgården, Maglehøjgårdsvej 6A, 2640 Hedehusene 
Træningen er varieret, hvor vi blander både løbelege og styrkeøvelser, intervaller og lidt længere ture. Vi både går og løber, og som udgangspunkt skal du kunne løb 4-5 km uden pause. 
 
Om Royal Run 
Kronprins Frederik ønsker at fejre sin 50 års fødselsdag med hele Danmark. Derfor afvikles Royal Run i Danmarks fem største byer søndag den  21. maj 2018, hvor du kan vælge at gå/løbe enten One Mile (1,6 km) eller 10 km. 
 
Om Fløng Kondi 
Fløng Kondi er en social løbeklub, hvor der er plads til alle, uanset om du er begynderløber eller erfaren. Når du er medlem af vores klub, er der udover de tre ugentlige træninger, mange sociale arrangementer og løb, såsom månedligt morgenmadsløb, klubaftner med foredrag og mange andre fine tiltag. Du kan læse mere om klubben her
 
Hvis du har spørgsmål, så kontakt Camilla Johnsen, camillakramze@hotmail.com

Camilla Johnsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer