Royal Run - løb med Solrød Atletik og Motion

Hvornår
4. apr kl. 18:00 - 16. maj 2018 kl. 19:00
Hvor
Solrød Idrætscenter, Tingsryds Alle 27, 2680 Solrød Strand, Danmark
Hvem
Alle
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2018 17 06 6002

Bliv en del af løbefællesskabet med Solrød Atletik og Motions træningsforløb frem imod Royal Run. Du får sat din træning i system, du bliver en bedre løber, og du bliver en del af et fællesskab bestående af løbere med samme udgangspunkt og mål som dig.  
 
Vi tilbyder 
Et Royal Run træningsforløb, hvor du kan træne dig op og øge distancen fra 5 km til 10 km på 12 uger, så du er klar til Royal Run
Du er selvfølgelig også velkommen, hvis du allerede kan løbe 10 km og ønsker at forbedre din tid. 
 
Træningen foregår  
- Hver mandag kl 18.00 og onsdag kl 19.00 fra forhallen i Solrød Idrætscenter, Tingsryds Alle 27, 2680 Solrød Strand. 
- Træningen starter officielt onsdag den 4. april, men du er velkommen til at komme og løbe med inden. 
 
Til hver træningsaften er der programsat to løberuter, en kort og en længere distance samt en rute for gængere. Der løbes i grupper, så du er aldrig alene. Der vil være mulighed for forskellige aktiviteter som tempo og roligt løb, således at alle bliver udfordret og får en god træning. Onsdag er der også mulighed for intervaltræning. 
 
Pris  
Du er meget velkommen til at komme og løbe med et par gange, men ønsker du at deltage i træningsforløbet fremadrettet, skal du melde dig ind i Solrød Atletik og Motion. Det koster 300 kr. årligt + indmeldelsesgebyr på 100 kr. Startnummer til Royal Run er ikke inkluderet i prisen, det skal du selv købe.  
 
Om Royal Run  
Kronprins Frederik ønsker at fejre sin 50 års fødselsdag med hele Danmark. Derfor afvikles Royal Run i Danmarks fem største byer mandag den 21. maj 2018, hvor du kan vælge at gå/løbe enten One Mile (1,6 km) eller 10 km. 
 
Om Solrød Atletik og Motion 
Solrød Atletik og Motion er en social løbeklub, med et godt sammenhold. Der er plads til alle, uanset om du er nybegynder eller erfaren løber. Når du er medlem af vores klub, er der ud over de ugentlige træninger, mange sociale arrangementer og andre fine tiltag. Du kan læse mere om klubben her
 
Hvis du har spørgsmål, så kontakt Solrød Atletik og Motion via mail solrodam@gmail.com eller på telefon 26306025.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer