Kickstart din OCR træning

Hvornår
30. maj 2018 kl. 18:00 til 20:30
Hvor
Bevægelsesparken ved Høng Hallen, Rosenvænget 23, 4270 Høng, Danmark
Hvem
Alle
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2018 17 06 8004

Få viden om OCR træning, og prøv det på egen krop. Se løb i et nyt perspektiv og få en øjenåbner for, hvordan dine omgivelser kan tilføre dine løbeture en omgang funktionel træning. OCR står for Obstacle Course Racing og er betegnelsen for militært forhindringsløb. Dit mål er måske at deltage i et OCR løb, eller også er du blot nysgerrig på, hvad der kræves? Kurset giver dig en introduktion til OCR gennem både teori og praksis, og du bliver klogere på, hvordan du tilrettelægger din træning frem mod deltagelse i OCR løb. 
 
Du får inspiration til funktionel rå udendørstræning året rundt. Der arbejdes med mod, teknik og råstyrke gennem en række løfte-, bære-, slæbe-, skubbe- og forceringsøvelser målrettet de udfordringer, man typisk møder ved OCR løb. Hele kroppen kommer i spil – både mentalt og fysisk. 
 
Program 
Kl. 18.00-18.30: Intro til OCR træning og løb 
Kl. 18.30-20.00: Træning i praksis 
Kl. 20.00-20.30: Opfølgning og afrunding 
 
Praktisk 
Kurset foregår i Bevægelsesparken ved Høng Hallen. Der er IKKE mulighed for at gå indendørs, mød derfor omklædt i løbetøj efter vejret. Husk drikkedunk. 
 
Instruktør 
Nikolaj Haulik arbejder til daglig som personlig træner og er en garvet OCRacer og inkarneret instruktør. Nikolaj er så klar til at give dig en grundig introduktion til OCR. 
 
Kurset er arrangeret af Bevæg dig for livet – Løb i samarbejde med Høng Løbeklub

Nikolaj Haulik

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer