Etape Møn 2018

Hvornår
30. jul - 3. aug 2018
Hvor
Flere steder i DGI Storstrømmen, 4760 Vordingborg, Danmark
Hvem
Alle

Nummer
2018 23 06 4000

Etape Møn 2017 var nomineret til Årets Etapeløb ved Danish Running Awards 2017. 
 
Naturskønt maraton over fem etaper, hvor du kan få en særlig løbeoplevelse ved at gennemføre de traditionelle 42,195 kilometer fordelt på fem smukke og udfordrende etaper på Møn i uge 31 (d. 30. juli – 3. aug. 2018)

Etape Møn byder løbere på alle niveauer velkommen til en uge fyldt med udfordrende og varierede løbeoplevelser i Møns smukke natur. Hver aften byder på en ny rute, og den fulde oplevelse får du ved at deltage i alle fem etaper svarende til maratondistancen på 42,195 km. Men du også gennemføre den halve distance på 21,095 km fordelt på tre etaper (2., 3. og 5. etape). Uanset hvilken distance du vælger er der garanti for anderledes løbeoplevelser i den bedste stemning. 
 
Se billeder fra Etape Møn på facebook - www.facebook.com/etapemoen 

For tredje år i træk danner Møn og Bogø rammen for et etapeløb med naturen i centrum. Ruterne lægges så du virkelig får lov at mærke naturen på nærmeste hånd. Bortset fra tirsdagens etape i Stege består underlaget primært af både brede og smalle skovstier, strandløb med både sand, sten og væltede træstammer. Og så har vi ikke engang nævnt de vilde stigninger og den fantastiske udsigt på Møns Klint eller natteløbet under stjernerne til onsdagens Dark Sky etape. Du sætter ikke personlige hastighedsrekorder til Etape Møn, men til gengæld får du en række unikke løbeoplevelser helt tæt på naturen.

Her på hjemmesiden finder du al information om løbet - og det er også her, du foretager din tilmelding. På facebooksiden Etape Møn vil vi løbende opdatere med nyheder om ruterne, fællestræning og meget mere.

Etape Møn afvikles i uge 31 svarende til mandag d. 30. juli – fredag d. 3. august 2018. 
De fem etaper:
 
1. etape: Ulvshale Strand ca. 10,5 km - Etapeinfo 
2. etape: Stege, ca. 7 km - Etapeinfo 
3. etape: Bogø, ca. 7 km – Dark Sky etape med start kl. 22.00 - Etapeinfo 
4. etape: Fanefjord Skov, ca. 10.5 km - Etapeinfo 
5. etape: Møns Klint, ca. 7 km. Afslutning med spisning og præmieoverrækkelse. - Etapeinfo 
"Undtaget onsdagens sene Dark Sky etape starter alle etaper kl. 18.30"

Tilmelding til alle 5 etaper  
Tilmelding til 3 etaper

Ret til ændringer forbeholdes.

De fem etaper afvikles i samarbejde med de lokale foreninger fra GT Bøgestrømmen, Østmøn FK, Bogø IF, Fanefjord IF og Møns Cykelklub.  
 
Læs mere om alderskategorier og turneringsregler HER 
 
Pris:  
550 kr. for alle 5 etaper 
340 kr. for 3 etaper 
120 kr. for en etape
 
 
Earlybird - Tilmeld dig mellem 25. november og 1. maj:  
Du får nemlig 20% rabat på din tilmelding helt frem til 1. maj 2018. Brug rabatkoden ETAPEMOEN2018 når du tilmelder dig.

Sidste chance for online tilmeldingsfrist er mandag 23. juli kl. 23.59.

Bemærk at eftertilmelding kan foretages på dagen helt frem til 30 minutter før start. 
 
Ved tilmelding accepterer du, at deltagelse sker på eget ansvar samt at billeder og video fra løbet må bruges i markedsføringen af Etape Møn. Ønsker du ikke, at dine billeder anvendes kontakt da DGI Storstrømmen inden løbets start.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer