Bliv en stærkere løber: Supplér din træning med yoga!

Hvornår
13. nov 2019 kl. 18:00 til 20:15
Hvor
DGI Østjyllands kontor, Søren Frichs Vej 42 B, 2. sal, 8230 Åbyhøj, Danmark
Hvem
Udøvere, fra 18 år

Nummer
2019 09 06 3309

På dette kursus har vi  fokus på de yogastillinger, der er særligt gavnlige for dig som løber. Vi arbejder med de områder af kroppen, du som løber har et særligt behov for at få styrket. Yoga er dermed relevant for såvel maraton- som hyggeløberen og kan indgå i både opvarmning, løbeturen og under restitution.

 
Vi giver dig et løbevenligt yogaprogram, og du lærer varierende øvelser, som du nemt kan flette ind i din træningsrutiner. Du vil opleve, at yogaen styrker din krop på en ny måde, som gavner dig og dit løb. På samme tid kan yogaen være med til at minimere risikoen for skader, så du kan fortsætte som løber.

 
Du behøver ikke have prøvet yoga før for at kunne deltage i kurset. Du skal bare møde op og blive en stærkere løber med et mere end 5.000 år gammel indisk system, der forener og skaber harmoni mellem kroppen og sindet.

OBS - Hvad skal jeg medbringe? 
Du bedes medbringe et tæppe. Yogamåtte kan du låne. 
  
Hvis jeg har spørgsmål? 
Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte Lene Gissel Rasmussen, instruktør, på tlf. 4119 4808 eller lenerasmussen91@gmail.com  

 
Har du spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Annemette Lunden, idrætskoordinator hos DGI Østjylland, på tlf. 7940 4317 eller annemette.lunden@dgi.dk

Lene Gissel Rasmussen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer