Optimér dit løb og mindsk risikoen for skader: Bliv klogere på muscle performance monitoring

Hvornår
19. nov 2019 kl. 19:00 til 21:00
Hvor
DGI Østjyllands kontor, Søren Frichs Vej 42 B, 2. sal, 8230 Åbyhøj, Danmark
Hvem
Udøvere
Trænere

Nummer
2019 09 06 4000

Vil du gerne optimere dit løb og mindske risikoen for skader? Hiv to timer ud af kalenderen med dette gratis fyraftensarrangement til at høre om, hvordan den aarhusianske virksomhed Ohmatex med deres muscle performance monitoring-teknologi i tekstiler kan hjælpe dig.

Ohmatex er den førende danske virksomhed inden for integrering af teknologi med tekstiler. Igennem et samarbejde med European Space Agency har de udviklet et system til muskelmonitorering på astronauter, som er blevet tilpasset til og gjort tilgængelig for idrætsudøvere.

Muscle performance monitoring giver et unikt indblik i den arbejdende muskulatur i din krop, og dermed får du et helt andet lag af information i forhold til helkropsmål som puls, laktat og iltoptagelse eller resultatmål som watt og hastighed.

Helt grundlæggende giver det dig mulighed for at forbedre din præstation ved at optimere intensitetsstyringen af din træning, sikre dig tilstrækkelig opvarmning, identificere dine fysiologiske begrænsninger og minimere din skadesrisiko.

Det bliver lidt teknisk at dykke yderligere ned i, men vi guider dig sikkert igennem på aftenen. Du skal bare møde op villig til at spidse ører og lære om denne fantastiske nye teknologi.

Spørgsmål 
Hvis du har spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Annemette Lunden, koordinator for DGI Østjylland Løb & Gang, på tlf. 2012 8488 eller annemette.lunden@dgi.dk.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer