Løb med Gundsølille Løbeklub

Hvornår
1. okt 2018 kl. 18:00 - 2. jan 2019 kl. 19:00
Hvor
Gundsølillehalllen, Store Valbyvej 248a, 4000 Roskilde, Danmark
Hvem
Alle
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 17 06 3200

Sig farvel til sofaen og find glæden ved at løbe med andre. Den nye lokale løbeklub er en oplagt mulighed for at komme i gang! 
 
Gundsølille Løbeklub er klar med et 13 ugers træningsprogram med to ugentlige træninger ledet af engagerede løbetrænere. Træningen hjælper dig med at komme i gang med at løbe og nå dine mål. 
 
Vi tilbyder to forskellige niveauer  
 
Igangsætterne er holdet for dig, der er nybegynder og skal i gang. Og ”i gang” skal tages bogstaveligt. Der er meget gang i starten, og så går vi gradvist over til mere løb. Du kan ikke være i for dårlig form til Igangsætterne, og træningen går ud på at hjælpe dig til at etablere en fast træningsrutine, forbrænde kalorier og finde glæden ved at gå, løbe og bevæge sig. I tillæg til gang- og løbetræningen laves forskellige øvelser, der gradvist bygger din krop op til at kunne klare lidt mere. 
 
Begynderholdet er for begyndere, som i udgangspunktet kan løbe 5-10 min., hvis de løber stille og roligt. Træningen går ud på at etablere en fast træningsrutine, forbrænde kalorier og finde glæden ved at løbe og bevæge sig. I tillæg laves forskellige øvelser, der styrker kroppen og er med til at gøre dig til en bedre løber. Begynderholdet tager over, der hvor Igangsætterne slutter. 
 
Træningen foregår  
Mandage og onsdage kl. 18.00 
Vi mødes omklædte ved Gundsølille Hallen 
Starter mandag d. 1. oktober 2018 og slutter onsdag d. 2. januar 2019 
Onsdage er der også løb for de meres garvede løbere med ruter på 5 og 7 km 
 
Gundsølille Løbeklub  
En gruppe frivillige løbetrænere med udspring i den lokale idrætsforening Gundsølille Sg&if har besluttet sig for at lave en løbeklub, der skal få flere til at elske at løbe, når der lokkes med masser af fællesskab og niveaudelt træning. 
 
Har du spørgsmål? Kontakt:  
Lene Magnussen, Gundsølille Løbeklub, lemag@ltk.dk, tlf.: 30212020 eller 
Christina Otto Jensen, DGI, christina.jensen@dgi.dk, tlf.: 40621214

Lene Bjerg Kristensen, Lene Magnussen, Morten Peter Rasmussen, Ole Kristoffersen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer