Bliv klar til Royal Run med Fløng Kondi

Hvornår
19. mar kl. 18:00 - 8. jun 2019 kl. 10:00
Hvor
Fløng Kondi Klubhuset, Fløng Byvej 24, 2640 Hedehusene, Danmark
Hvem
Alle
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 17 06 6000

Få del i et stærkt og hyggeligt motionsfællesskab med Fløng Kondis 12 ugers træningsforløb frem mod Royal Run. Find motivationen, kom op af sofaen og slå alle dem, der ikke gør det! 
 
Du kommer i gang med at motionere, får sat din træning i system, og bliver en del af et fællesskab bestående af løbere og walkere med samme udgangspunkt og mål som dig – og du kan godt glæde dig! 
 
Vi tilbyder holdene (12-ugers forløb): 
- 10 km (begynderhold, du kan løbe 3 km) 
- 10 km (mere øvede løbere) 
- Gang (10 km) 
 
Tid og sted for træningen  
Tirsdage og torsdage kl. 18.00. Mødested ved Klubhuset, Fløng Byvej 24, 2640 Hedehusene.  
Lørdage kl. 9.00. Mødested ved Hedehusgården, Brandhøjgårdsvej 2, 2640 Hedehusene.  
 
- Første træning for Royal Run træningsforløbet: Tirsdag d. 19. marts 2019 
- Sidste træning i Royal Run træningsforløbet: Lørdag d. 8. juni 2019 
 
Træningen er både for løbere, der nu kan løbe min. 3 km og mere øvede løbere og walkere. Generelt for alle hold gælder, at du kommer på det hold, som passer til netop din træningsform. Som walker skal du kunne gå en time. 
 
Pris  
150 kr. for 12-ugers forløb, derefter kan du melde dig ind i Fløng Kondi resten af 2019 for yderligere 150 kr. Du er velkommen til helt uforpligtende at komme og være med et par uger. 
 
Om Fløng Kondi  
Vi har løb, vandring og powerwalk, alt i forskellige tempi, så alle kan være med, og vi efterlader ingen. Det er helt naturligt, at alle ikke bevæger sig lige hurtigt, og at vi samler op på turene. De, der er samlet op, får ekstra km ud af det, så alle får en optimal oplevelse.  
Vi har hold til alle - både dig, der vil løbe eller gå hurtigt, og dig, der vil hyggeløbe/gå. Vi er en social klub, der vægter sammenhold og fælles motionsoplevelser højt. 
 
Kontakt  
Tjek vores website og Facebookside
 
Om Royal Run 
2. pinsedag mandag d. 10. juni 2019 inviterer Kronprinsen alle danskere ind i idrætsfællesskabet. Han møder danskerne i øjenhøjde for at genskabe samhørigheden og den fantastiske stemning. 
Royal Run er andet og mere end et løb, og du er inviteret! Tag del i festen alene eller sammen med din nabo, dine venner, kollegaer eller familie, og bliv en del af fællesskabet.  
 
I København/Frederiksberg kan du vælge distancerne One mile (1,6 km) og 10 km – gang eller løb.  
Royal Run arrangeres af Bevæg dig for livet, der er Danmarks største idrætsvision, og bagved står DIF, DGI og Dansk Atletik Forbund. Royal Run støttes af Nordea-fonden, TrygFonden og Novo Nordisk Fonden. 
 
Læs mere og tilmeld dig selve løbet her
 
OBS: Træningsforløbet er også for dig, der ikke kan/vil deltage i ROYAL RUN, men gerne vil være en del af et gå- og løbefællesskab.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer