Få styr på din løbestil og teknik

Hvornår
8. apr 2019 kl. 18:00 til 21:00
Hvor
DGI Midt- og Vestsjælland, Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde, Danmark
Hvem
Alle
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 17 06 8004

Få mere viden om, hvordan du træner løbetekniske færdigheder og forbedrer din løbeøkonomi. Ønsker du at blive skarpere på din egen løbeteknik og få nye ideer til at optimere den, så lad dig inspirere af dette kursus i både praksis og teori. 
 
På kurset bliver du præsenteret for den nyeste viden indenfor løbestil og for, hvordan løbestil påvirker præstation og skader. Det primære fokus er at give dig indblik og indføring i løbestil og- teknik, så du bliver i stand til at arbejde med disse i den daglige træning. 
 
Kurset vil se på, hvad begreberne løbestil og- teknik dækker over, skader i forbindelse med uhensigtsmæssig løbestil. Vi har en mere en biomekanisk tilgang, hvor du lærer, hvordan belastningen er, når du anvender forskellige løbestilarter. 
 
I det praktiske forløb laver vi forskellige øvelser til forbedring af løbestil og teknik. Vi optager hinanden på video undervejs. Du vil få vejledning og teknikker til at se efter dig selv og andre, men tiden tillader ikke en individuel løbestilsanalyse. 
 
Til sidst vil der være opsamling af praksis, så du bliver klar til at arbejde videre med stil og teknik i din daglige træning. 
 
Du kan deltage, uanset om du er erfaren løber eller begynder, den rette løbestil henvender sig til alle løbetyper, og i øvelserne tages der højde for løbernes niveau. 
 
Aftenens program  
Kl. 18.00-19.15: Teori: Forståelse af løbestil/løbeteknik for præstation og skader (inkl. kort pause) 
Kl. 19.15-20.15: Praksis: Løbeteknikøvelser 
Kl. 20.15-20.45: Teori/workshop: Analyse af ændringerne 
Kl. 20.45-21.00: Teori: Afslutning - hvad kan vi bruge det til i hverdagen? 
 
Praktisk  
Mød omklædt i løbetøj efter vejret. 
Husk at medbringe papir, skriveredskaber og drikkedunk. 
Der er mulighed for at tilkøbe sandwich/frugt/vand til 70 kr. 
 
Underviser  
Karen Margrethe Brøgger, certificeret løbecoach, cand. scient i idræt, underviser på DGI & DAF's løbetræneruddannelse, foredragsholder og flere års erfaring med træning af foreninger og virksomheder.  
 
Det er Bevæg dig for livet - Løb, der står bag kurset.

Karen Margrethe Brøgger

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer