Styrk dit løb med kost og ernæring

Hvornår
11. sep 2019 kl. 18:00 til 21:00
Hvor
DGI Midt- og Vestsjælland, Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde, Danmark
Hvem
Alle
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 17 06 8007

Hvordan påvirker kost, ernæring og væske din sundhed og præstationsevne under træning og konkurrence? Få styr på, hvad du skal drikke og spise i relation til løb og bliv opdateret på den nyeste viden. Spis og drik dig til optimeret løbepræstation. 
 
Hvad skal jeg spise inden træningen - og ikke mindst bagefter? Hvordan kan jeg beregne, hvor meget jeg skal træne efter et stort måltid eller en marsbar? Eller hvad skal jeg spise for at have nok energi til min løbetur? Hvilken indflydelse og betydning har de forskellige næringsstoffer for kroppen i forbindelse med såvel træning som den almene sundhedstilstand? Disse spørgsmål og andre relevante emner om kost, ernæring og væske får du meget mere af vide om. 
 
Aftenens program  
18.00-19.15: Kroppens byggesten og energikilder 
19.15-20.00: Løb i praksis med fokus på energiforbrug 
20.00-20.15: Pause og evt. forplejning 
20.15-21.00: Kostvejledning i forbindelse med træning og konkurrence 
 
Praktisk  
Kurset foregår både i teori og praksis. Mød omklædt i løbetøj i forhold til vejret. Husk drikkedunk, skriveredskaber til noter og en tør t-shirt. Der er IKKE mulighed for bad. 
 
Instruktøren 
Signe Nyby er Cand. Scient. i Human Ernæring og Human Fysiologi fra Københavns Universitet. Signe er en formidabel underviser med bred viden inden for feltet og mange års erfaring med både træningsplanlægning og konkurrence. 
 
Kurset er arrangeret af Bevæg dig for livet – Løb & gang.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer