Kronprinsesse Marys Bro Løbet. Én bro. Et løb. Én chance

Hvornår
28. sep 2019 kl. 08:00 til 17:00
Hvem
Alle
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 18 06 4550

En folkefest for hele familien 
Få en royal oplevelse og en unik mulighed for at løbe over Kronprinsesse Marys Bro. Tag hele familien med til folkefesten, og mærk den nye asfalt på broen med løbeskoene på, inden bilerne får lov til at krydse den.

Du har mulighed for at vælge en distance, der matcher din form, for vi har både one mile, 5 kilometer og 10 kilometer. Og du bestemmer selv, om du vil gå eller løbe ruten.

Du får en specialdesignet medalje og en unik løbe-t-shirt, hvis du tilmelder dig senest 16. august.

Tilmeldingen lukker 16. september.

Følg os her  
Link til Facebooksiden: https://www.facebook.com/KronprinsesseMarysBroloebet
 
Del dine billeder og oplevelser fra før, under og efter broløbet under Hashtag #KronprinsesseMarysBroløbet

 
Kronprinsesse Marys Bro løbet arrangeres af de lokale løbeklubber Fjordløberne og Out-Run i samarbejde med DGI, Frederikssund Kommune og Fjordforbindelsen Frederikssund. De to løbeklubber er gået sammen for at skabe en fantastisk folkefest til Kronprinsesse Marys Bro løbet.

Kl. 11.15: One mile

Kl. 12.30: 5 km

Kl. 13.00: 10 km

Kl. 15.00: Broløbet slutter

Kl. 15.00: Fejring af løbets vindere på scenen på eventpladsen 

Distancer (Beskrivelser af de tre distancer)

One mile familieløbet 
Drømmemilen er den korte distance ved Kronprinsesse Marys Bro løbet. Her kan hele familien løbe sammen, og I bliver de første, der får lov til at krydse broen i jeres tempo.

Det handler ikke om at vinde i familieløbet, men om at suge stemningen til sig og være en del af den unikke folkefest, vi sammen skaber på broen. Vi forventer op mod 1.500 deltagere i One mile familieløbet.

One mile er både for de yngste børn, som kan løbe med forældre eller bedsteforældre, for de fartglade børn, der vil elske at løbe hurtigt over broen, for royalister, der gerne vil have et godt minde og for alle andre, der er klar på en uforglemmelig dag.

Prisen for One mile familieløbet er 125 kr.

5 km løb 
Prøv kræfter med den mest populære distance i Danmark. Distancen er overkommelig for mange, og du kan træne op til at løbe 5 kilometer på utallige måder. Se eksempelvis vores gratis træningsprogram.

På ruten får du fin tid til at hygge dig med alle de andre deltagere og nyde udsigten fra Kronprinsesse Marys Bro.

Måske har du gået eller løbet en one mile til Royal Run. Sæt kronen på værket med en 5 km ved Kronprinsesse Marys Bro løbet, og bliv en del af den distance, hvor vi forventer det største felt.

Prisen for 5 km løb er 195 kr.

10 km løb 
Nap den længste distance til Kronprinsesse Marys Bro løbet. Det er din chance for at udfordre dig selv og få 10.000 meter i benene, mens du krydser den nye bro i et unikt løb.

Undervejs får du rig mulighed for at nyde den fantastiske udsigt fra broen og det smukke område ved Roskilde Fjord, som indbyder til vidunderlige løbeoplevelser.

De fleste kan træne sig op til at løbe 10 kilometer. Se vores gratis træningsprogram, som du kan bruge til at træne op til Kronprinsesse Marys Bro løbet.

Prisen for 10 km løb er 250 kr.

Tag del i snakken om det aktuelle arrangement på de sociale medier.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer