Bliv klar til Royal Run - med Gentofte Løbeklub

Hvornår
12. mar kl. 17:30 - 6. jun 2019 kl. 18:30
Hvor
Gentofte Løbeklub, Gentofte Stadion, 2820 Gentofte, Danmark

Nummer
2019 21 06 5006

Bliv en del af et socialt løbefællesskab med Gentofte Løbeklubs 13 ugers træningsforløb frem imod Royal Run🤴 Du får sat din træning i system, du bliver en bedre løber, og du bliver en del af et fællesskab bestående af løbere med samme udgangspunkt og mål som dig🏃‍

Vi tilbyder 3 hold:

🌟 Begyndere/nyløbere med mål om at løbe 5 km

🌟 Os der kan løbe 5 km og har mål om at kunne løbe 10 km

🌟 Os der kan løbe 10 km og ønsker at forbedre vores tid på 10 km og/eller løbe endnu længere

Træningen foregår:

Tirsdage og torsdage fra kl. 17.30 - 18.30

- Første træning: Tirsdag d. 12. Marts 2019

- Sidste træning: Torsdag d. 6. Juni 2019

Vi mødes ved Gentofte Stadion, ved atletikkens depotrum

Lidt om træningen:

Glæd dig til en blanding af løbelege, styrkeøvelser, intervaller og lidt længere ture - alt efter hvilket hold du er på. Har du skader er du velkommen til at veksle imellem de enkelte hold.

✔️ Pris for 13 ugers løbetræning: Gratis for medlemmer af Gentofte Løbeklub (inkluderet i medlemskontingent). 250 kr. for ikke-medlemmer.

✔️ Om Gentofte Løbeklub

Bliv en del af vores løbefællesskab hvor alle kan være med uanset alder og mål med træningen. Hos os får du en sjov, varieret og kvalitetstræning styret af DGI & DAF uddannede løbetrænere. Tjek vores hjemmeside og bliv en del af facebookgruppen.

Hvis du har spørgsmål så kontakt Linda Gry: 28110668 / gentofte.lobeklub@gmail.com

✔️ Om Royal Run Danmark

10. juni 2019 inviterer Kronprinsen alle danskere ind i idrætsfællesskabet. Formålet er at møde danskerne i øjenhøjde og motivere til at deltage i idrætsfællesskabet. I København/Frederiksberg kan du vælge distancerne One mile (1,6 km) og 10 km. Royal Run arrangeres af Bevæg dig for livet - et samarbejde mellem Danmarks Idrætsforbund, DGI og Dansk Atletik Forbund.

OBS: Træningsforløbet er også for dig, der ikke kan/vil deltage i ROYAL RUN, men gerne vil være en del af et løbefællesskab.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer