Bliv klar til Royal Run - med Familieidræt

Hvornår
7. maj kl. 16:30 - 25. jun 2019 kl. 17:30
Hvor
KU.BE, Dirch Passers Alle 4, Danmark

Nummer
2019 21 06 5015

Bliv en del af Familieidræts 7 ugers træningsforløb frem imod Royal Run 🤴 Du får inspiration til at løbetræne sammen som familie, du får kvalitetstid med familien samtidig med at du får trænet, og bliver en del af et fællesskab bestående af andre familier, hvor fokus på legen er omdrejningspunktet i træningen frem mod at løbe royal run🏃‍ 
 
Træningen foregår: Tirsdage kl. 16.30 - 17.30 
- Første træning for Royal Run træningsforløbet: 7. maj 
- Sidste træning i Royal Run træningsforløbet: 25. juni (bemærk at vi forsætter efter Royal Run 10. juni). 
Vi mødes ved KU.BE - Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg 
 
Lidt om træningen: 
Vi tilbyder løb og leg som træning til Royal Run. Vores dygtige instruktører udfordrer jer med stafetter, løbelege og konkurrencer på det inspirerende område omkring KU.BE. Hele familien kan deltage i træningen og sammen få sved på panden. Kom frisk - med godt humør og tøj du kan bevæge dig i. 
 
✔️ Tilmelding: www.familieidraet.dk😊 
Voksen: 250 kr. for første voksen / 200 kr. for 2. voksen 
Barn: 200 kr. for første børn / 150 kr. for øvrige børn 
 
✔️ Om Familieidræt: 
Familieidræt er en frivillig idrætsforening for børnefamilier der gerne vil gå til idræt sammen, afprøve sjove aktiviteter og være aktiv sammen som familie på en hyggelig og anderledes måde. Læs mere på: www.familieidraet.dk /www.facebook.com/familieidraet 
Hvis du har spørgsmål så kontakt: info@familiedraet.dk 
 
✔️ Om Royal Run Danmark 
10. juni 2019 inviterer Kronprinsen alle danskere ind i idrætsfællesskabet. Formålet er at møde danskerne i øjenhøjde og motivere til at deltage i idrætsfællesskabet. I København/Frederiksberg kan du vælge distancerne One mile (1,6 km) og 10 km. Du vælger selv om du vil løbe eller gå. Royal Run arrangeres af Bevæg dig for livet - et samarbejde mellem Danmarks Idrætsforbund, DGI og Dansk Atletik Forbund. 
 
OBS: Træningsforløbet er også for dig, der ikke kan/vil deltage i ROYAL RUN, men gerne vil være en del af et løbefællesskab.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer