Bliv klar til Royal Run - IF Kæmperne & Frb. Sundhedscenters løbeklub

Hvornår
4. mar kl. 16:30 - 3. jun 2019 kl. 17:30
Hvor
Frederiksberg Sundhedscenter, Stockflethsvej 4, stuen, 2000 Frederiksberg, Danmark
Hvem
Alle

Nummer
2019 21 06 5017

Bliv en del af et socialt løbefællesskab med IF Kæmpernes åbne løbe/gågruppe frem imod Royal Run🤴 Du får sat din træning i system, du bliver en bedre løber, og du bliver en del af et fællesskab som tager højde for forskelligheder🏃‍ 
 
Vi tilbyder træningshold for både løbere og for dig der vil gå en tur. 
 
✔️ Træningen foregår: Hver mandag, kl. 16.30 - 17.30 
- Første træning for Royal Run træningsforløbet: Vi er i gang 
- Sidste træning i Royal Run træningsforløbet: 25. juni - men vi fortsætter træningen henover sommeren. 
 
✔️ Vi mødes foran Frederiksberg Sundhedscenter, Stockflethsvej 4, 2000 Frederiksberg. 
 
✔️ Løbe/gågruppen henvender sig særligt til folk med psykiske udfodringer, som har brug for et socialt og trygt fællesskab, hvor man kan komme som man er. Holdet kører efter et drop-in koncept, så man kommer, når man kan. Alle er velkommen til at deltage. 
Der er altid to instruktører tilstede. Den ene tager sig af gå-gruppen, og den anden står for løbetræningen. Vi træner ikke op til et bestemt løb, men der er mulighed for at få gode råd og vejledning, hvis du fx vil blive bedre til 5 og 10 km. Flere af os forventer dog at deltage ved 2019 Royal Run København & Frederiksberg
 
✔️ Tilmelding: Holdet er både åben for medlemmer og ikke-medlemmer af IF Kæmperne. Og det er gratis at deltage. Som medlem får du adgang til alle vores "drop-in" hold. Medlemsskab koster kun 150 kr. for resten af sæsonen (indtil 30. juni) 
 
✔️ Om Idrætsforeningen Kæmperne 
Vi er en idrætsforening for folk over 18 år med psykiske og/eller sociale udfodringer samt alle andre, der har brug for et socialt og trygt sted at dyrke idræt og møde nye mennesker. Hos os er der højt til loftet, og plads til at være den du er! Alle er velkommen! 
Vi tilbyder en bred palette af idrætstilbud (over 30 hold om ugen) rundt omkring i København og på Frederiksberg. 
Læs mere på www.ifk98.dk. 
Kontakt: Christine Topp: cp06@kk.dk eller Sylvia Johannsen: syjo01@frederiksberg.dk 
 
✔️ Om Royal Run Danmark 
10. juni 2019 inviterer Kronprinsen alle danskere ind i idrætsfællesskabet. Formålet er at møde danskerne i øjenhøjde og motivere til at deltage i idrætsfællesskabet. I København/Frederiksberg kan du vælge distancerne One mile (1,6 km) og 10 km. Royal Run arrangeres af Bevæg dig for livet - et samarbejde mellem Danmarks Idrætsforbund, DGI og Dansk Atletik Forbund. 
 
OBS: Træningsforløbet er også for dig, der ikke kan/vil deltage i ROYAL RUN, men gerne vil være en del af et løbefællesskab.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer