Få det bedste ud af facebook i din forening

Hvornår
21. okt 2019 kl. 18:00 til 20:30
Hvor
Maribo Hallerne, Ved Stadion 4, 4930 Maribo, Danmark

Nummer
2019 23 06 3530

DGI Storstrømmens kommunikationskonsulent holder oplæg om bedre brug af facebook og hjælper jeres forening til øget synlighed på de mange gode aktiviteter. 

Facebook er den bedste platform som foreningens ansigt udadtil, men det kan være svært at komme i gang og holde en facebook-side ”i live”.  
  
På dette kursus er der gode tips og tricks til begge dele, men der bliver tid til at arbejde med foreningens egen facebook med mulighed for sparring.   
  
Kommunikation på de sociale medier kan spille en afgørende rolle, når I gerne vil markedsføre jeres forening – både i forhold til at nå ud til nye medlemmer, men også når det handler om at fortælle om aktiviteter, mødeindkaldelser, nye tiltag og gode historier fra jeres forening.

Men det er altså ikke nok bare at oprette en facebook-side! Den skal vedligeholdes, og der skal være aktivitet. Det er foreningens ansigt udadtil, så hvis der ikke foregår noget på siden, så kan det ligne, at der heller ikke foregår noget i foreningen.

I kan på dette kursus både få gode råd og tips til hvordan I kommer i gang, hvis jeres forening ikke har en facebook, men også hvordan I holder den ved lige, hvis I allerede er på de sociale medier.

Det anbefales at minimum 2 personer fra hver forening deltager. Deltagerne skal medbringe egen computer.

Der vil være sandwich, vand og kaffe til mødet.

Kurset gennemføres ved minimum 5 tilmeldte foreninger.

Instruktør er Jimmy Langelund, som er uddannet journalist og har arbejdet med facebook både på Danmarks Radio og TV 2, og nu også i jobbet som kommunikationskonsulent hos DGI Storstrømmen

Jimmy Langelund

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer