Nordjysk Trailcup, 3. afd., Øland Nytårs Trail

Hvornår
5. jan 2020 kl. 11:00 til 14:00
Hvor
Øland Skov, Urbakken 22, 9450 Brovst, Danmark
Hvem
Udøvere, 12 - 99 år, begynder, letøvede, øvede
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 01 06 4005

Øland Nytårs Trailløb

 
Nytårskur i Øland Skov

Sidste vinter havde vi stor succes med vores Nytårs trailløb som en del af DGIs vinter trailløbsserie, og det følger vi op på i 2020 med et løb på hhv.: .5 km - kvartmarathon (10,6) -15,6 km eller halvmarathon

Se billeder fra ruten og følg løbet på vores Facebook-side

250 startnumre udbydes til salg !!  Og løbet tæller med i Klub100 ½ Marathon

NYHED: Medalje til ALLE

NYHED: Special designet medalje

NYHED: Professionel tidtagning via startnummer

Efter løbet kan du nyde din velfortjente suppe i/ved spejderhuset (opvarmet m. toilet) sammen med gode løbevenner.

Denne afdeling af DGI Trailløb ved ROFL Run starter ved Spejderhuset midt i Øland Skov på Øland, Brovst. Placeret mellem Halvrimmen og Limfjorden er Øland Skov (er den del af Oxholm Skov, som har hørt under Oxholm Gods i mange hundrede år) omgivet af noget af landets smukkeste natur, og turen løber gennem et meget varieret og kuperet terræn. Øland Skov er en privat skov. Så du har denne dag en unik mulighed for at "gå" på opdagelse i et fantastisk varieret skovområde. Så kom med og find numsestenen!!!

Ruten er trail/crosslignende og veksler mellem græs, løvbund, mos, grusveje, vandrestier og smalle single tracks. Der anbefales sko med godt greb. Undervejs får du en spændende naturoplevelse, når du løber gennem skoven. Du kommer til, at mærke historiens vingesus når du løber via den pigstens belagte sti, som stammer helt tilbage til Ø Kloster, der var et lille katolsk nonnekloster, oprettet af bisp Tyge af Børglum. På turens østlige forløb er der udsigt til Aalborg og Nibe, og blik til Limfjordens blå.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer