Løbeforedrag: ”Jeg Løber” med Anders Legarth Schmidt

Hvornår
25. nov 2020 kl. 19:00 til 20:30
Hvor
Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C, Danmark
Hvem
Udøvere
Trænere

Nummer
2020 09 06 8010

Bliv vækket og inspireret af løbeentusiast, prisvindende journalist og forfatter til bogen "Jeg Løber" Anders Legarth Schmidt, når Anders fortæller om hvad løb er for ham, og hvordan løb blev Anders vej til at overleve.

Anders begyndte at løbe få timer efter lægerne på Rigshospitalet slukkede for hans datters respirator…

Anders fortæller i dette ærlige foredrag om hans livs største sorg; at miste sin seksårige datter Ellen til kræft. Løb blev hans redning tilbage ind i livet, da den største mur af sorg ramte ham. Anders så to muligheder for sig den dag Ellen døde, enten kunne han blive siddende i sofaen og græde eller også kunne han rejse sig op og bevæge sig. Det viste sig at være noget nemmere at rejse sig op og bevæge sig, end at sidde stille. Løb blev for Anders det eneste som kunne give ham luft, og som kunne give ham lettelse i krop og sind, hvilket hans daglige løbeture også gør den dag i dag, nu 7 år efter tabet. I sit foredrag deler Anders sin personlige oplevelser, tanker og refleksioner om at løbe, sørge og savne, men samtidig om at leve sit liv, selv om det mest forfærdelige han kunne forestille sig skete.

Kom og lyt til et helt anderledes og rørende løbe-foredrag, hvor tab, sorg og død som tabu er i højsædet, men også i særdeleshed om hvad ”løb er” og hvordan ”løb” kan få en afgørende betydning for og i livet.

Vi overholder de gældende retningslinjer ifbm. Covid-19, så du kan trygt tilmelde dig.

Foto af Jan Grarup

Det vil være muligt at købe og få signeret Anders bog ”Jeg Løber” på aftenen

Bogens normalpris: Kr. 250,-  Aftenens pris inklusive signering: kr. 200 (Betaling via MobilePay)

 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer