Powerwalking-inspiration for trænere

Hvornår
4. mar 2020 kl. 17:00 til 21:00
Hvor
DGI Midt- og Vestsjælland, Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde, Danmark
Hvem
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 17 06 3700

Vil du også gerne inspireres, blive styrket i trænerrollen og klar til at motivere dine walkere? Så kom til inspirerende kursusaften, hvor du får inspiration til træningsplanlægning, ideer til varieret træning med interval- og styrketræning målrettet walkere og viden om sundhedseffekterne. Aftenen foregår både i teori og praksis, så forvent sved på panden og pulsen op! 
 
Aftenens program  
Kl. 17.00: Ultrakort præsentation af deltagerne 
Kl. 17.15: Instruktion i gangteknik, powerwalk, styrkeøvelser og træningsmuligheder (i praksis) 
Kl. 19.00: Sandwich/kildevand med efterfølgende kaffe/te og kage 
Kl. 19.30: Tilrettelæggelse af træningsprogram, få alle med – udligning af niveauforskelle, trænerrolle og sundhedseffekter 
Kl. 20.45: Afslutning og evaluering 
Kl. 21.00: Tak for i aften! 
 
Målgruppe  
Alle med lyst til at blive træner i walk/gangtræning, og som har lysten til at udbyde struktureret træning og ikke blot ”at gå en tur”. Du kan også sagtens deltage, selvom du allerede fungerer som træner på et walk/ganghold i din forening eller gåfællesskab. Der er ikke individuelt fejlretning på kurset, men på kurset er korrekt gangteknik i fokus. 
 
Formål  
At inspirere trænere indenfor walk/gangtræning. Du bliver præsenteret for praktisk og teoretisk kursusindhold med henblik på at kunne igangsætte og undervise på walk/gangtræningshold – eller gøre jeres eksisterende tilbud endnu bedre. 
 
Underviser 
Signe Nyby er Cand. Scient. i Human Ernæring og Human Fysiologi fra Københavns Universitet. Signe er en formidabel underviser med bred viden inden for feltet og mange års erfaring med både træningsplanlægning og konkurrence. 
 
Praktisk  
Medbring skrivemateriale, drikkedunk samt udendørs påklædning, også til evt. regnvejr. 
 
Forplejning  
Kurset er inkl. forplejning (frugt, sandwich, vand, kaffe/te og kage)

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer